nununundunyasi Bilge7- 6.7. ayıma kadar tatlı istemiyordum ben de sonra birden ne olduysa tatlı aşığı oluverdim bu süreç gerçekten çok ilginç 😅
Balbebek012 nununundunyasi ayy evet evet deli gibi yiyorum sonra pişman oluyorum ama yine yiyorum ahahaa 😅
Brcuburci Sevgihizz bende gün tabaklarına aseriyorum😂ay biri yapsa getirse ne güzel olurr kendim yapıyorum sürekli pogaca borek
Evin_450 nununundunyasi Tatlıdan tiksiniyorum eskiden olsa vazgeçemeyeceğim şey derdim herhalde şimdi kendim yemiyorum diye yapmakta istemiyorum yapınca bi iki gün durması lazım ondan sonra yiyebiliyorum😌
hatice_aygun2 nununundunyasi ilkinde tatlı tuzlu ekşi ne varsa yerdim bunda hiçbir şey yiyesim yok en sevdiğim tatlıyı bile canım istemiyor sadece mandalina aşırı güzel geliyor kokusu tadı 🤣🤣🤦
Prettywoman123 nununundunyasi hahahaha bendeee 😃😃 onun dışında çok sağlıksız beslenmiyorum gazlı içecekler hiç tüketmiyorum 😀
elifdemir09 Ben genel olarak hiçbir şeyden vazgeçmedim desem yeridir😂 Yani tabi ki abartmadan ama canımın istediklerini dozunda yedim hep bu kesin yasaklı olan gıdalar hariç