Aysenurkayaa23- Kaç saat sonra silik çıktı acaba testiniz
Sizce var mı ?
Tugceozturkk amin inşallah teşekkür ederim😊 allah sizin de gönlünüzden geçenleri nasip etsin hayırlısıyla inşallah🤲🏻
Greenworld
AMİN CÜMLETEN İNŞALLAH ❤️
zlemceylan canım inşallah vardır ama çizgi epyce uzak biyerde kuruma çizgisi olabilir büyük ihtimalle …
inşallah güzel sonucunuda okuruz burdan Allah gönlüne göre versin
Yaseminyhyh amin canım pek olacağını düşünmüyorum bu ay ama nasip bakalım artık bir belirti yok çünkü 🥰
zlemceylan inşallah vardır canım Allahtan umut kesilmez
Yaseminyhyh umarım canım bakalım nasipse artık 🙏🏼
Tugceozturkk test yaptım sabah 2 tane hem de.pozitif gördüm 🤲🏻🤰🏻😊 Hamileyimm🤲🏻😊
Greenworld
Aşırı sevindim ve mutlu oldum gerçekten ay ay
Kan verdiniz mi peki? 🥹❤️
Tugceozturkk teşekkür ederim😊 hayır vermedik daha.kontrole gidicez şimdi doktorumuza ilk kontrol yani.o tahlilleri ister zaten
Greenworld ayy haber et 🥰
Tugceozturkk ilk muayeneye dün gittik.ultrasonda keseyi gördük şükür🤲🏻 ilk fotoğrafını verdi bebeğimiz🤲🏻😊 kan testlerimi de bu sabah verdim.sağ salim gelsin inşallah🤲🏻 allah isteyen herkese de nasip etsin sağlıklı,hayırlı evlat inşallah🤲🏻
AMİN ECMAİN CÜMLETEN İNŞALLAH
AY ÇOK ÇOK SEVİNDİM YA SAĞLICAKLA GELSİNLER ❤️❤️❤️
BENDE HİÇ ULTRASON YOK MALESEF YA :(
İÇİMDE UKTE KALSADA İLERDE YÜZÜNÜN FOTOSUNU VERİRLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM
ÖNEMLİ OLAN BUNLAR DA DEĞİL ASLINDA SAĞLIK SIHHAT AMA YİNEDE ÜZÜLMÜŞTÜM .
Tugceozturkk teşekküer ederim amin inşallah.allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlısıyla nasip etsin inşallah🤲🏻herşeyin başı stresmiş bunu öğrendim.tatildeyken oldu çnkü 2 senedir deniyoduk.kafanızı dağıtın düşünmeyin.zor biliyorm 2 sene yaşadım çnkü.kendinize oyalanacak birşey bulun.ovülasyon testi yapın o günleri değerlendirin.ve düşünmeyi bırakın bişeylerle oyalananın.allahım nasip etsin inşallah🤲🏻
Greenworld CÜMLETEN HERKESE İNŞALLAH KUZUM