Greenworld Amin emin ol Bunlardan hepimiz geçtik dua et tevevül et ve Allah ‘a bırak ❤️
Sizce var mı ?
Tugceozturkk bu arada hemen hemen aynı şeyleri yaşamız sayılırız. Benim babam 4 sene önce vefat etti. Evimiz kentsel dönüşüme girdi. Tam pandemş zamanıydı kardeşim ve ben çalışmıyorduk. Çok düşük işkurdan alıyordum. Ailemizin tüm yükü bana ve kardeşime yüklendi. Hem çalıştım hem eve baktım. 2 yıl bekledik eşimle hem kendimi toparlamak için hem de psikolojik olarak. 7 yıllık sevgiliyken evlenmiş olduk. Elhamdülillah. Her şeyi aile desteği olmadan kendimiz yaptık. Ama başardık. Gerçekten birlik olunca, sevgi ve özellikle saygı olunca her şey hallolur. Bizimde bu 3. Ayımız gebelik için düşündüğümüz nasip olursa olur. Böyle yazdıklarını okuyunca herkesin sorunları var. Psikolojik, maddi, manevi önemli olan bunların ufak tefeklerini umursamayarak şükretmek. 🙏🏼
zlemceylan evet bakıldı herşeyim normal şükür.nasip hayırlısı🤲🏻 evet bazı insanlardan duydum hep kaza kurşunu,haberim yoktu bile beklemiyodum gibisinden.onlar işte hiç akıllarında yokken oluyor.biz de çok takıyoruz düşünüyoruz işte.
Tugceozturkk ne gibi yöntemler?
Tugceozturkk kesinlikle öyle.ileride ben bunlara mı üzülmüşüm kafayı takmışım diye gülüp geçicez.herşeyin hayırlısı
Greenworld aynen gerçekten öyle bak şöyle söyleyeyim geçen ay çok stres yaptım yumurtlama 3 gün sürdü bu ay stres yoktu 1 hafta önce gördüm yumurtlamayı ve 1,5 gün sürdü 🥰 gerçekten bunun başı stres ve kafadan atmak
zlemceylan kesinlikle.ben stresten 9. Gün gecikme yaşadım.9.gün test yaptım direk kan testi.negatif çıktı.ertesi gün adet oldum.1 gün daha sabretseymişim zaten hasta olcakmışım😅 o yüzden testi de 10 gün gecikmeden yapmak istemiyorum artık.akıllandım sanırım biraz 😅 çnkü stres ve mevsim geçişleri çok etkiliyor.
zlemceylan ikinci çizgi olarak gördüğünüz çizgi idrarın içinden geçtiği yer malesef. İkinci çizgi bu kadar geride olmaz.kapagi taktiginizda görünmüyorsa o ikinci çizgi testiniz negatif :(
Bende açıp açıp bakıyordum bütün erken gebelik testlerim bu şekildeydi.sonuc olarak negatif malesef
zlemceylan Bunları atabilmeniz en büyük sebebi sabır şükür birbirnize olan destek saygı ve sevgi çok güzel ve bunları bu şekilde yaşayıp atlatmanız bile çok güzel bence .Hepimiz imtihandan geçiyoruz önemli olan sabırlı karşılamak ve atlatabilmek Allah hepimize kolaylık versin Herşey gönlümüzce olsun ❤️Dualar hep gizlidir kim kimin için dua ediyor bilemeyiz Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın… AMİN 🙏❤️
Greenworld hamile kalmadan bir ay önce yaşadım bunu o zmanlar hem stresliydim hemde mevsim değişikliği vardı 1hafta gecikmişti üzülmüştüm ama inancımı kaybetmedim diğer ay da adetime 4gün kala yapmış oldum çok şükür ne olacagını nasıl olacagını bilemeyiz nasip 🙏❤️
Greenworld
Kendimizi yıpratmaya değmiyor önemli olab biziz ❤️
Greenworld seks i uzun tutun zevk almaya bakın stres yapmayın mümkünse gün aşırı ve her gün yapmayı deneyin adetten sonra daha çabuk hamile kalındığını öğrendim tabi hamile kaldıktan sonra annem öyle demişti o yüzden olabilir demişti yumurtlama günümü takip etmedim ama ne zman olduğunu şefaf bir akıntı geldiğinde anlamıştım bir iki gün sürmüştü hiç takip eden biri değildim aslında denk geldi 😂 isteyince herşeyin farkına varıyorsun ilişkiden sonra kalçamın altına yastık koyup yarım saat durmaya çalıştım her gün biraz zor oluyor ama değer 🥹Biraz da herşey sabır işi de aslında bunlara bakmaksızın bunlar sadece bir yöntem o kadar :)
Ftmnur11 yok o çizgiden bahsetmiyordum ama sanırım kuruma çizgisi gibi bir çizgi 🥹 teşekkür ederim yine de 🙏🏼
Tugceozturkk evet gerçekten öyle her şey geçiyor insan acıya bile alışıyor zamanla 🙏🏼 Rabbim her şeyin üstesinden gelmemizi sağlıyor inşallah her şey gönlümüzce olur 🥰🫶🏻
zlemceylan Cok cok AMIN ❤️🥹
Tugceozturkk evet kesinlikle🤲🏻
Tugceozturkk evet biliyorum bunları😅 bedenimi tanıdım.benm de şeffaf akıntım arttığında yumurtlama günlerim oluyo.ovülasyondan da bunu doğruluyorum.takip etmediğim zamanlar da oldu ama o zaman da tutmadı.biz eşimle şakalaşıyoruz bizimkiler (sperm ve yumurta) saklanbaç oynuyolar hala birbirlerini bulamadılar diyoruz😅 nasip işte bakalım hayırlısı
Greenworld
Dogru zamani bekliyorlardir belkide hersey nasip dedigin gibi hersey gonlunuzce olsun inancinizi kaybetmeyin Dualarim hepinizle …AMIN ❤️
Aysenurkayaa23- Kaç saat sonra silik çıktı acaba testiniz
Tugceozturkk amin inşallah teşekkür ederim😊 allah sizin de gönlünüzden geçenleri nasip etsin hayırlısıyla inşallah🤲🏻