- Düzenlendi
Sizce var mı ?
zlemceylan benim bildiğim gebelik testleri dense var tabiki bes belli kırmızı çizgi. Ama eğer bun testler başkaysa bilemem🤷🏼♀️
edis22 prodoctorun testi ama 15-20 dk sonra baktım onunla alakası olabilir mi diye düşündüm bi 😌 çok da yormak istemiyorum aslında ama görünce de emin olamadım
zlemceylan sizi üzmek istemem ama kuruma cizgisi de olabilir. kutunun üzerinde de yazıyor 5 dk icinde bakın diye. bence tekrar bir test yapın insallah gebesinizdir 🙏🏻❤️
ebru30 umarım canım tekrardan birkaç gün sonrasında yaparım diye düşündüm kendimi zaten şartlamadım sadece görünce atmak istedim 🥰
zlemceylan baya belirgin cizgi insallah vardır hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻
ebru30 umarım inşallah çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏼🥰♥️
zlemceylan testi tekrarlayın inşallah adet gecikmeniz varsa uzun süre kaset testte yapabilirsiniz şuan benim 2 gün gecikti bekliyorum ki güzel şeyler olsun belirtim sadece bel ağrım bacak ağrım Allah herbirimize nasip etsin kucağımız dolsun inşallah🐣🙏🏻
anneolucam ayy inşallah vardır sizde de bende de 🥰♥️ benim daha reglime 1 hafta var umarım bizimledir 🙏🏼🥰
zlemceylan benimde böyleydi bi hafta önce hamile değilim dedim niye ağrım var diye doktora gittim hatta vajinal muayene etti yara var dedi ilaç verecekti nolur nolmaz bi beta ver dedi baktık 47 çıktı yani hamileymişim
İnşaallah sizinde öyledir canm 🤲🏻
zlemceylan ama adete 4 gün kala tekrar test yaptım pozitif çıktı sizde öyle yapabilirsiniz
Aysenurkayaa23- aaa tebrik ederimm 🥰🥰 2-3 gün sonra tekrar bir denerim bir de adet günü denerim artık bakalım varsa hayırlısı inşallah vardır 🙏🏼🙏🏼🥹
zlemceylan testin dibinde ki pembe çizgiden bahsediyorsanız bu çizgi her teste çıkıyor. Benim geçen ay ki testlerimde de çıkmıştı. Malesef pozitif değil. Ovulasyon testi gibi kontrol çizgisinin yakınında olması gerekiyor çizgi ama daha regl gününe var inşallah güzel haber alırsın 🥰
Melike3506 yok hayır o çizgiden değil çok hafif bir bir gölge gibi var ama sanırım o kuruma yüksek ihtimalle bakalım nasip artık 🥰
zlemceylan bende ikinci hamileliğimi böyle öğrendim canım geç döllenmeydi benim reglm geçince silikti senin regline var testini her gün sabah idrarınla yenile 10 dk içinde ikinci çizgiyi silik görürsen hamilesin
zlemceylan o en köşedeki kırmızı çizgiyi kastediyorsaniz o gebelik çizgisi değil idrar orda biriktiği için oluyor olması gereken yerde de ben bir çizgi göremedim malesef
zlemceylan anladım ben silik çizgi görmedim de testin dibindekinden bahsediyorsunuz sandım, bir kaç gün sonra bir daha yap varsa eğer daha belirginleşir 🥰
Nurellaaaaaaa1212 umarım bakalım Rabbim nasip eder inşallah 🙏🏼🥰
Cihangir09 yok hayır kuruma çizgisi olabilir gördüğüm belki de teşekkür ederim 🥰♥️
Melike3506 yok hayır insan belki de görmek istediği için öyle görüyor sanırım 🥰 inşallah vardır ikimiz içinde ❤️