Rosemihra Dm_1234 Kesin benim de doğuma kadar sürecek . Üstelik tüp bebek . Şükretmeye vaktim kalmadan hep sızlanarak geçiyor . Sürekli acillik oluyorum serum alıyorum. Bulantı hapıda iyi gelmiyor kusturuyor . 2 hafta geçer gibi oldu tekrar başladı . Artık eşimde yavaştan bıkmaya başladı . Elimde değil beni anlasalarda anlayamıyorlar işte sizden başka:( gülsem mi ağlasam mı duygularım karışık . Prenses gibi gebelik geçirenlere hayran kalıyorum
Dm_1234 Rosemihra benim eşimde çok bunaldı tabiki üstüne bir evladım daha var ama bu süreç herkes için farklı geçiyor destek alabileceğiniz kişiler mutlaka vardır tek çeşit bile olsa yemeyi deneyin tekrar istifra edin ama yemekten kaçmayın derim ben sadece corba tek çeşit içerek günümü geçirdim ekmek üstüne tek çeşit bir dilim yiyerek tutunmaya çalıştım destek veren eşim kayınvalidem herşeyi yapsa da bünye almıyordu ona rağmen sona yaklaşıyorum bizden daha kötüsü de vardır mutlaka hep aklıma gurbette olan hamisleri getirdim onlar kendi başına hallediyorsa bizde sabredip dayanicaz diye inşallah rahatlarsıniz biran önce geçer bulantiniz
Rosemihra Dm_1234 inşallah rahatlarız sizde ben de . Hayırlısıyla kavuşalım . Sağlıklı olsunda bi şekilde idare edicem artık
AnkaBeti Rosemihra merhaba Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallah ☺️ 72 kilo ile hamile kaldım, 18 hafta 4 günlük oldum ve hiç kilo almadım. Ne bir kusma, ne sabah bulantısı, ne baş dönmesi, ne iştahsızlık olmadı çok şükür. O kadar yiyip içmeme rağmen kilo alamıyorum bende. Doktorum bebişin gelişimi için çok güzel diyor ama ben de tedirgin oluyordum düşününce kilo almamak normal geldi. 🤣😂 Benim 3üncü gebeliğim. İlk oğlum Ocak 2017, ikinci oğlum Ocak 2018 doğumlu. İlk gebeliğim de 62 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım. İkinci gebeliğim de 64 ile hamile kaldım 82 kilo ile doğum yaptım. Bu gebeliğim de 72 ile hamile kaldım bu günden sonra kilo alır mıyım bilmiyorum 😂 1 hafta öncesine kadar çalışıyordum sabah 7 buçukta evden çıkıyordum. Öğlen yemeğinde eve geliyordum tekrar işe gidiyordum akşam iş çıkışında eve geliyordum cocuklarımla dışarı çıkıyorduk. Okullar açıldığında akşam iş çıkışında eve geliyordum 1 saat sonra okul çıkışına gidiyordum. Evimiz 4üncü Kat ve asansörsüz işi bırakınca da bir şey degişmedi 🤣😂 öğlen çocukları okula bırakıp geliyorum. akşam almak için tekrar gidiyorum. Her gün o kadar merdiven in çık kilo alırsam şaşarım zaten 🤣😂
Rosemihra AnkaBeti hayran kaldım ama kusmanız yokmuş . Prenses hamileliği olanları kıskanıyorum 😭 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh
Turunculu Rosemihra 27. Haftadayım 20. Haftaya kadar 10 kilo vermiştim kusmaktan , ama bebeğimin gelişimi iyiydi . Azıcık bile yesen kâr onun için . Ben çubuk kraker ve yoğurt yedim 4 ay sadece 😅 ha birde patates haşlaması. 27. Haftadayım verdiğim 10 kilodan 6 sını aldım oda yeni daha
Edaerva Rosemihra bende istiyorum ama iştahım hiç yok doktor demir ilacı bide balık yagi verdi iştahını da açar dedi ama tık yok hatta arada bulantı yapıyorlar
Civcivlerinannesi Rosemihra kilo almadım bebişimde gayet kilolu doğdu sadece bebeğe yarayan şeyler yedim. Gereksiz yaramayan şeyleri tüketmedim. Protein,sebze,meyve
Turunculu Rosemihra inşallah ama hala prilam kullanıyorum ve sabahları çıkartıyorum yediğimi . Bunada şükür diyoruz artık 😅
AnkaBeti Rosemihra Allah razı olsun Allah tüm anne adaylarına sağlıklı sıhhatli kolay doğum nasip etsin inşallah ❤️ Bu arada benim prenses hamileliği değil 😀 Bende 2 prensten sonra bir prenses olsun isterdim ama bu bebeğimde erkek olacak inşallah 🤣 önüm arkam sağım solum erkek oldu 🤣😂
Rosemihra Turunculu çok üzgünüm ya 😭😭😭 ne yapcağını şaşırıyor insan midesi iyi değilse günde güzel geçmiyor
Munojat29 Rosemihra ben 88 kiloyla hamile kaldım 32+1 haftadayız şuan kilom 82 başlarda 78′e düştüm. Ama bebeğin kilosu iyi çok şükür. İlk hamileliğimde sağlığım yüzünden çok fazla kilo almıştım ama bebeğim 2800 doğmuştu onun için hiç merak etmeyin bebeğin kilosu iyiyse bir sıkıntı yok
Rosemihra AnkaBeti ya cinsiyet için demedim çok güzel geçirdiğin için dedim hamileliğini ☺️ benim kusmaktan günüm mahvoluyor , senin gibi olanlara prenses hamilelik diyorum😁 bu arada sağlıklı olsun 3 erkek evlat inşallah hayırlı evlat olsunlar annelerine ❤️
Mercimeek Rosemihra ilk üç ay 3 kilo vermiştim 36. Haftamda doğum yaptım toplamda 7 kilo almıştım bebeğim haftasına göre öndeydi kilosu iyi bir şekilde doğmuştu :))
Civcivlerinannesi Edaerva et,tavuk,kefir,yumurta,kaşar,ceviz,muz(her gün düzenli kefir tüketmeye çalıştım,her gün 2 muz yedim yumurta düzenli tüketmeye çalıştım,süt içtim)kefir ve muzun etkisini çok net gördüm