Rosemihra Dm_1234 inşallah rahatlarız sizde ben de . Hayırlısıyla kavuşalım . Sağlıklı olsunda bi şekilde idare edicem artık
Turunculu Rosemihra inşallah ama hala prilam kullanıyorum ve sabahları çıkartıyorum yediğimi . Bunada şükür diyoruz artık 😅
Rosemihra AnkaBeti hayran kaldım ama kusmanız yokmuş . Prenses hamileliği olanları kıskanıyorum 😭 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh
AnkaBeti Rosemihra Allah razı olsun Allah tüm anne adaylarına sağlıklı sıhhatli kolay doğum nasip etsin inşallah ❤️ Bu arada benim prenses hamileliği değil 😀 Bende 2 prensten sonra bir prenses olsun isterdim ama bu bebeğimde erkek olacak inşallah 🤣 önüm arkam sağım solum erkek oldu 🤣😂
Rosemihra Turunculu çok üzgünüm ya 😭😭😭 ne yapcağını şaşırıyor insan midesi iyi değilse günde güzel geçmiyor
Munojat29 Rosemihra ben 88 kiloyla hamile kaldım 32+1 haftadayız şuan kilom 82 başlarda 78′e düştüm. Ama bebeğin kilosu iyi çok şükür. İlk hamileliğimde sağlığım yüzünden çok fazla kilo almıştım ama bebeğim 2800 doğmuştu onun için hiç merak etmeyin bebeğin kilosu iyiyse bir sıkıntı yok
Rosemihra AnkaBeti ya cinsiyet için demedim çok güzel geçirdiğin için dedim hamileliğini ☺️ benim kusmaktan günüm mahvoluyor , senin gibi olanlara prenses hamilelik diyorum😁 bu arada sağlıklı olsun 3 erkek evlat inşallah hayırlı evlat olsunlar annelerine ❤️
Mercimeek Rosemihra ilk üç ay 3 kilo vermiştim 36. Haftamda doğum yaptım toplamda 7 kilo almıştım bebeğim haftasına göre öndeydi kilosu iyi bir şekilde doğmuştu :))
Civcivlerinannesi Edaerva et,tavuk,kefir,yumurta,kaşar,ceviz,muz(her gün düzenli kefir tüketmeye çalıştım,her gün 2 muz yedim yumurta düzenli tüketmeye çalıştım,süt içtim)kefir ve muzun etkisini çok net gördüm
Busetasm Rosemihra merhaba benimm37+4 oldu nasipse 9 ekimde doğumum var kilolu olmama rağmen 4 kilo aldım toplamda bebek iyi herşey yolunda o yüzden sıkıntı yapmadı doktorum
Evhamlikurabiyeanne Ilk kizimda 66 ile hamile kaldim 6 kilo verdim bulantidan sonra onu geri aldim 68 le doguma gittim.Ikinci kizimda 73 le hamile kaldim 7 kilo verdim gebelik sekerinden dolayi diyet yaptim insulin kullandim 64 kiloyla doguma gittim dogumdan sonra 59 a düstüm 5 gün sonra 2 aylik olacak hamileligimde yiyemedigim tatlilari yerken 63 kilo oldum 😅 doktora söyledigimde hamileyken kilo alamiyorum diye ne güzel iste ödemin de olmaz preeklampsi riskinde az oluyor bu sayede hic üzülme demisti
Cosimaniehaus Rosemihra ben de 19larda falan almamıştım 2. Trimester sonuna doğru aldım. 47den 62 ye yükseldim. 37+4te doğum yaptım bebeğim 2530gr doğdu. Doktor organ gelişimi iyi demişti kuvöze girmedi. Ben de 3. Trimestera kadar meyve yumurta ile beslendim hep. Yumurta kırıp karpuzla yiyordum. Normalde de çok iştahlı değilimdir. Ceviz falan eksik etmeyin ama yiyin mutlaka. Abimin eşine doktor ceviz bol yemişsin herhalde bebeğin beyin gelişimi çok güzel demiş doğuma yakın. Ben gittiğimde de ceviz ye mutlaka demişti.Ceviz önemli:)sağlıkla alın kucağınıza
Rosemihra Cosimaniehaus Teşekkür ederim bilgilerin için . 🥰 ceviz aldım özleyece duruyor mutfakta . Ama bu söylediğinizle , zorla yiyeceğim ❤️