Rosemihra merhaba Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallah ☺️ 72 kilo ile hamile kaldım, 18 hafta 4 günlük oldum ve hiç kilo almadım. Ne bir kusma, ne sabah bulantısı, ne baş dönmesi, ne iştahsızlık olmadı çok şükür. O kadar yiyip içmeme rağmen kilo alamıyorum bende. Doktorum bebişin gelişimi için çok güzel diyor ama ben de tedirgin oluyordum düşününce kilo almamak normal geldi. 🤣😂 Benim 3üncü gebeliğim. İlk oğlum Ocak 2017, ikinci oğlum Ocak 2018 doğumlu. İlk gebeliğim de 62 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım. İkinci gebeliğim de 64 ile hamile kaldım 82 kilo ile doğum yaptım. Bu gebeliğim de 72 ile hamile kaldım bu günden sonra kilo alır mıyım bilmiyorum 😂 1 hafta öncesine kadar çalışıyordum sabah 7 buçukta evden çıkıyordum. Öğlen yemeğinde eve geliyordum tekrar işe gidiyordum akşam iş çıkışında eve geliyordum cocuklarımla dışarı çıkıyorduk. Okullar açıldığında akşam iş çıkışında eve geliyordum 1 saat sonra okul çıkışına gidiyordum. Evimiz 4üncü Kat ve asansörsüz işi bırakınca da bir şey degişmedi 🤣😂 öğlen çocukları okula bırakıp geliyorum. akşam almak için tekrar gidiyorum. Her gün o kadar merdiven in çık kilo alırsam şaşarım zaten 🤣😂