Hka_hilal Ebbruc Ayaz da çok güzel isim kuzum ay bence anne koymalı ismi biz bu kadar eziyet çekiyoruz 😂
Ebbruc Hka_hilal öncekini ben koymuştum bunda da ortak olsun dedik ayaz ismini de kendi buldu ama poyraz da olabilir diyodu onu da ben sevmedim , kura çektik ayaz çıktı 🥰 şu yabani dizisinde alaz var dün onu duydu aa güzel falan diye dedim yok 😂
Ebbruc Denizpak bence de 🥰 bide ben ayaz diye sesleniyorum 2 aydır çocuğa 😂 Bundan yaptırmak istiyorum
emel16 Hilal1407 olmadım aramadı sağlık ocağı yani aradı ama izlem için hiç aşıyı söylemedi 25+2 oldum olsa aradılar şimdiye kadar diye düşünüyorum
Hka_hilal Eliif95 yarın enfeksiyon hastalıklarına randevu aldım. Diğer hastanedeki perinatoloğuma yazdım o da acıbademde bi bi profesöre yönlendirdi beni. Yarın gideceğim soracağım sirkeli suyu da ona göre haber veririm.
Tomucuk12 Ebbruc bende nakıs sepetı dıe bır yerde begendım oda guzel .. orda yaptrıcam kuzu oraya da bak
Ebbruc Denizpak ayy yüreklendim 🥰 sonraki ay yaptırayım o zaman. Çok sağol kuzum vallahi çok rahatlıyorum konuşunca sizle 🥰 @Hka_hilal @emel16 ❤️