Ebbruc Denizpak ben mustela kullanmıştım, yine onu alcam. Hepsinin fiyatı uçuk zaten 😂 hastane çıkışı bi tane almıştım bide isimli almak istiyorum da eşim habire isim önerisiyle geliyor 😂
Denizpak Ebbruc isimliler çok güzel ben almıştım ondan daha isimli yaptirmadim ama bence yaptır çok güzel olur isimde bende karar veremiyorum benimde kız cinsiyeti 🥰
Hka_hilal Denizpak evet gerisini Allah’a bırakıyorum. Hiç kolay olmayan bi süreçten geçiyoruz. Psikolojik olarak da maalesef çok iyi değiliz ama allaha şükür bu zamanlara gelebildik. İnşallah miadını da göreceğiz rabbimin izniyle 🤲🏽💕
Denizpak Hka_hilal bende çok korkuyorum ama Allah’a bıraktım benimde haftam çok ilerde değil daha 31 deyim yani ama kendime hep iyi olacaksin bugünde bitti bak diye diye geliyorum 🤗
Hka_hilal Denizpak ben de öyleyim her gece 12’yi beklemeden yatmıyorum bugün de bitti çok şükür diyorum rabbim hepimize süreci kolaylaştırsın inşallah 💕💕
Hka_hilal Denizpak ben hep kız ismi bakmıştım hamilelik başında erkek olduğunu duyunca allah ne yapcam isim hiç düşünmedim demiştim 😂
Ebbruc Denizpak bizim erkek 🥲 Ayaz koycaz dedik taktı dünden beri Alaz koyalım diyo dedim yok ben ayaz istiyorum 😂
Denizpak Hka_hilal aynen bende öyleyim inşallah zaman su gibi akıp geçer 🥰 erkek isimleri de çok da farklı isim Yok 😁
Huzurluve Denizpak aminnn teşekkür ederim hocam. Her şey Allah’tan biz tedbirimizi alicaz moral çok önemli bu süreçte
Hka_hilal Ebbruc Ayaz da çok güzel isim kuzum ay bence anne koymalı ismi biz bu kadar eziyet çekiyoruz 😂
Ebbruc Hka_hilal öncekini ben koymuştum bunda da ortak olsun dedik ayaz ismini de kendi buldu ama poyraz da olabilir diyodu onu da ben sevmedim , kura çektik ayaz çıktı 🥰 şu yabani dizisinde alaz var dün onu duydu aa güzel falan diye dedim yok 😂