Denizpak Hka_hilal bende çok korkuyorum ama Allah’a bıraktım benimde haftam çok ilerde değil daha 31 deyim yani ama kendime hep iyi olacaksin bugünde bitti bak diye diye geliyorum 🤗
Hka_hilal Denizpak ben de öyleyim her gece 12’yi beklemeden yatmıyorum bugün de bitti çok şükür diyorum rabbim hepimize süreci kolaylaştırsın inşallah 💕💕
Denizpak Ebbruc isimliler çok güzel ben almıştım ondan daha isimli yaptirmadim ama bence yaptır çok güzel olur isimde bende karar veremiyorum benimde kız cinsiyeti 🥰
Hka_hilal Denizpak ben hep kız ismi bakmıştım hamilelik başında erkek olduğunu duyunca allah ne yapcam isim hiç düşünmedim demiştim 😂
Ebbruc Denizpak bizim erkek 🥲 Ayaz koycaz dedik taktı dünden beri Alaz koyalım diyo dedim yok ben ayaz istiyorum 😂
Denizpak Hka_hilal aynen bende öyleyim inşallah zaman su gibi akıp geçer 🥰 erkek isimleri de çok da farklı isim Yok 😁
Huzurluve Denizpak aminnn teşekkür ederim hocam. Her şey Allah’tan biz tedbirimizi alicaz moral çok önemli bu süreçte
Hka_hilal Ebbruc Ayaz da çok güzel isim kuzum ay bence anne koymalı ismi biz bu kadar eziyet çekiyoruz 😂
Ebbruc Hka_hilal öncekini ben koymuştum bunda da ortak olsun dedik ayaz ismini de kendi buldu ama poyraz da olabilir diyodu onu da ben sevmedim , kura çektik ayaz çıktı 🥰 şu yabani dizisinde alaz var dün onu duydu aa güzel falan diye dedim yok 😂