Ben varım 😀😀🤚 çok inatcı bir kızım olacak 40+1 oldum ama ne gelen var ne giden cumaya kadar bekleyelim dedi doktor birer gün aralıklı kontrollerle ama ben pazartesi Doğsun artık diyorum rahatsız ediyor hareketleri çok fazla sol kaburgamı artık aşındırdı😀😀3480 gram 52 cm doktor çatı muayenesi yaptı 2 kere her kontroldede 1 cm açıklık vardı
    Bende korkuyorum ya suni sancıdan pazartesi doğurmak istiyorum ama nasıl olacak
    Biz masallah cnm. bana hic aciklik yok dediiki hafta once. simdi varmi blyrm
    Salı günü 40 haftalık oluyoruz ne gelen var ne giden Sancının S bile yok 🤷🏻‍♀️ Ocak bebekleri cok nazlı gelmek istemiyolar 👼🏻 Salı gününe kadar gelmezse oturub konusucaz dedi doktorumuz muhtemelen suni sancı dicek 🙈 bu akşam hepimiz sancılansak ne güzel olur ❤️😀
      İlk 38. Haftada kontrol etmişti cnm 1cm di 40 hafta da baktı hala aynı cumaya kadar da beklesem aynı açıklık olucak yine suni verecek pazartesi de olsa yine aynı olacak 😀😀 bir an önce versinler şu suni sancıyı da kurtulalım😀😀
        🙌 bende de durum aynı hanımlar. Yarın 40. Haftaya giriyoruz. Ciddi bel ağrılarım var ama sancım hafif arada bir geliyor geçiyor. Ama karın kasılmalarım düzenli ve şiddetli oluyor. Bana da Pazartesi ye kadar bekleyelim eğer normal sancın olmazsa suni vericem çok beklemeye niyetim yok dedi. Oğlumuz 3800 gr da daha da irilirse Doğum zor olur böyle bir karar verdik bakalım. Hala hazır gelen giden bir değişiklik de yok hayırlı zamanda gelsin inşaallah 🙏
          hayathayal 38+3 bu gun biz.ben daha 40 haftalik degilim ama hic bir belirtide yokmus 😑 kanalada girmemizls.42 leri filan goruruz gibi.😶
          Persembe gunu 39+1olucaz tekrar kontrolum var bi kac cm aciklik varsa suni vericekmis sabahtan 😭
          Bu gun sifir aciklik ust kemikte acilmamis 😶
          Persembe ne olucak Allah kerim 😶 kafam allak bullak oldu 😶 bebek iri kafa cevresi 35 olunca vede catida dar olunca sonumuz pek normale gitmiyor 😭😭
            Baklava hayirlisi olsun cnm..benimde bebek kilolu doktor persembe muayene edicek duruma gore suni denicek