Sazenin Zeynepyavuzz Fatma bilgilere gidiyorum, anaç bir kadın yaşı da var tecrübeli diye güveniyorum, bilgilendirmesi gayet iyi insan rahat hissediyor
Defnezumramom eylulicten istanbulda medicalpark var bahçelievlerde hangi semttesin bilmiyorumda orayla görüştün mü
eylulicten Defnezumramom yeni gelmiş demek ki canım 2 sene önce orayı aramıştım tam da yok demişlerdi bilmiyorum ya da işlerine öyle geldi
Sazenin Zeynepyavuzz çok emin olmakla birlikte sanırım yapıyor. Instagram paylaşımlarında yaptığını yazmış
Mervealya1992 eylulicten 2 sene once bırdada vardı sımdı bılerek yapmıorlr zam gelınce paket fiyatı aşagıda kalıyor diye
eylulicten Defnezumramom aynen öyle ama Ankara’daki doktorum efsaneydi bir daha doğum yapacak olsam ona giderim herhalde yine İstanbul’da da olsam
Defnezumramom eylulicten benimde önceki doğumumu yaptıran doktorum çok iyiydi oda keçiören medicalparka geçti fiyat alayım dedim 70 bini duyunca ufak çaplı kaçtım😂
Bettybuff b-bg Konya Akşehirde Park Hayat hastanesine sorduk normal doğum 15 bin sezaryen 22 bin dediler normal muayene ücreti de 650₺
Sevgikelebegi777 Meloxaa ay benim plansız olduğu için poliçem karşılamıyor Ataşehir Acıbadem 100.000 tl :(
Ciiseemmm _ecemg çok teşekkürler bir de bu fiyat sadece doğum için mi hastanenin bi doğum paketi vs var mı acaba
_ecemg Ciiseemmm doğum paketi ama çok kapsamlı değil yani doğum anne ve bebeğin doğumdan sonraki ilk muayeneleri oda süslemesi bir gecelik yatış vs var içinde