Sazenin b-bg benim hastanede de normal sezaryan doğum ücrette fark etmiyor yalnızca ikiz gebeliklerde daha yüksekmiş ve profesör seçeneği vardı o 53 bin ama yine paket
Zeynepp29 Sazenin hastaneyle mi görüşüyorsunuz bunu yoksa doktorla mı? Bir de kaçıncı haftada aldınız doğum paketini ben de o taraflara gidiyorum da
Damyavuz b-bg normal canım. Medipol mega 34 bin tl ücret verdi. Yeni yüzyıl üniversite hastanesi 40+20 bin tl fiyat verdi 🤦🏻♀️ tüpleri 20 bine bağlıyorlarmış şaka gibi. Medipol ücret almadığını söyledi.
_ecemg Cybele5 Kontroller dahil değil doğum oda süslemesi bebeğin annenin ilk muayenesi vs dahil pakete sadece öncesinde anlaşma yapılmıyor doğum yapınca ödeme yapıyorsunuz çıkarken
Meloxaa b-bg Ataşehir Medicana Hastanesi sezaryene 85 bin, normal doğum 75 bin dedi.Allahtan doğum kapsamlı sigorta yaptırmıştımm🙊🙊😅😅
Sevgikelebegi777 Meloxaa ay benim plansız olduğu için poliçem karşılamıyor Ataşehir Acıbadem 100.000 tl :(
Sazenin Zeynepyavuzz Fatma bilgilere gidiyorum, anaç bir kadın yaşı da var tecrübeli diye güveniyorum, bilgilendirmesi gayet iyi insan rahat hissediyor
eylulicten Defnezumramom bu paket olayı bir tek Ankara’da var sanırım bende 2 sene önce muayeneler her şey dahil dopum bebek kontrolü dahil 13 bin vermiştim ama İstanbul’da yok böyle bir uygulama sanırım
Defnezumramom eylulicten geçen sene doğum yaptm ben 17ye almıştım istanbulda da vardır bence ya ama hastaneyi bulmak mesele burda da yoksa sadece doğuma yüksek meblalar isteyen doktorlar var
Mervealya1992 eylulicten 2 sene once bırdada vardı sımdı bılerek yapmıorlr zam gelınce paket fiyatı aşagıda kalıyor diye
eylulicten Defnezumramom medicalparkta doğum yaptım Ankara’da İstanbul’a sorduğumda yoktu. Dediğiniz gibi hastane bulmak mesele ama paket güzel oluyor tek kuruş ödemiyorsun sonrasında
Defnezumramom eylulicten istanbulda medicalpark var bahçelievlerde hangi semttesin bilmiyorumda orayla görüştün mü