b-bg kızlar ben silivride oturuyorum çok özel hastane yok eve yakın diye anadoluya gidiyorum 34 bin dedi doğuma normal mi daha da zam gelebilirmiş aralıkta doğumum
oznursertt b-bg trakyadayım bnde 34 dedi ama hem özel kliniğe gidiyorum hemde hastane seçiminden kaynaklı
Defnezumramom b-bg ankaradayım doğum paketine 2 ay önce 35 bin verdim normal bence 70 bin diyen sadece doğuma 90 bin isteyenler var
eylulicten Defnezumramom bu paket olayı bir tek Ankara’da var sanırım bende 2 sene önce muayeneler her şey dahil dopum bebek kontrolü dahil 13 bin vermiştim ama İstanbul’da yok böyle bir uygulama sanırım
LionsMom Sadece doğum parası mı 34 bin çok fazla ben Bağcılardayım burda ortalama bir hastane 14 15 en fazla normal doğum
b-bg LionsMom evet sadece doğum bir de doktorum iyi aslında ama 1 ay dolmadan herhangi bi sebepten gidersem geriyo beni neden geldin daha 1 ay olmadı kontroldwn sonra gibi şeyler söylüyor eve bir saat uzaklıkta bir hastEne bulsam sorun olur mu acaba doğum için
Ciiseemmm _ecemg çok teşekkürler bir de bu fiyat sadece doğum için mi hastanenin bi doğum paketi vs var mı acaba
Sazenin b-bg benim hastanede de normal sezaryan doğum ücrette fark etmiyor yalnızca ikiz gebeliklerde daha yüksekmiş ve profesör seçeneği vardı o 53 bin ama yine paket
Sedaisikk b-bg Adana başkentte sigortalıya 33 bin dediler aralıktan sonra zam gelecekmiş sigortasız 70 bin dediler