Egeninannesimerve Can_an123 cuma günü Allah nasip ederse bizde kızımla kavuşacak 38+2 de normal doğum suni sancı destekli olarak tüm hamişler sağlıkla alsın kucağına yavrusunu 🌸🥰
Ays12345 Beta 373 pazartesi gittim 3 haftalık dedi kese göremedi haftaya gel keseye bakalım dedi görünür mü çok merak ediyorum
tugba_sefer Ays12345 daha çok yenisin 5 haftalıkkem rahat görünüyor kese sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻
Kubrahmz Ays-0 39+2 suni sancıyla doğum için erken değil mi? Bana doktorum 41e kadar bekleriz doğmazsa suni sancı o da olmazsa sezaryen dedi. 39+3üm bu arada
Ays-0 Kubrahmz evet kendi sancimla gitmek istiyorum aslında, kilosundan dolayı suni verecek sanırım, 3.476 gramdi geçen hafta, 4 kiloyu geçmemesi gerekiyor dedi doktor, 39 oldum az önce merakla bekliyorum valla
Can_an123 Mucizebebegim1 ayy 🥰 çok heycanlı sağlıcakla kucağınıza alın inşallah deneyimlerinizi bizimlede paylaşırsınız umarım
Mucizebebegim1 Sennurakdas nasıl dayanacaksınız açlığa 2 ye kadar daha erken alsaydı bari 😅 stresten olsa insanın ağzı durmaz 😅
Zeh-ra Gokceeeeee evet her gören soruyor mutlaka 🤦♀️ doğursam haberin olurdu herhalde ddimi diyemiyor insan 😂