Mucizebebegim1 Sennurakdas nasıl dayanacaksınız açlığa 2 ye kadar daha erken alsaydı bari 😅 stresten olsa insanın ağzı durmaz 😅
Zeh-ra Gokceeeeee evet her gören soruyor mutlaka 🤦♀️ doğursam haberin olurdu herhalde ddimi diyemiyor insan 😂
Semrautu Merhaba kızlar son 13 , bugün Nst girdim sancı çıktı çatı muayenem yapıldı açılma yok ama heran doğum olabilir hazırlıklı ol dedi 😍 Heycanlıyım ne zmn gelicek merak ediyorum, hafif bel ve kasığımda Ağrı var
tugba_sefer Ays12345 daha çok yenisin 5 haftalıkkem rahat görünüyor kese sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻
Zeh-ra Gokceeeeee evet gittim. Hala kanala girmemiş bir bebeğim var 😂 çatı muayenesi yaptı çok zorlamadı açıkçası beni, dayanılmayacak bir ağrı sızı yapmıyor. Çatal muayenesinde rahim ağzın yumuşak ama açılman yok dedi. Birde çatın çok yakin dedi o ne demek anlayamadım tekrar soracağım yakın olunca ne oluyor ki diye. Yarın tekrar nst için gideceğim bebeğin kalp atışları birkaç yerde baya yüksek çıktı o yüzden kontrol amaçlı nst ye çağırdı bakalım.