okurbiranneadayi Can_an123 39+3 teyim 2 gün önce nişanım geldi 1.5 santim açılmam var ve nst de düzensiz sancım çıktı bekliyorum…
Masal24- Can_an123 Son 9 gün ☺️ beklemedeyiz bakalım her an doğum olabilir ama gelmiyor bir türlü ☺️ kasık agrilari vs. oluyor ama geçiyor dinlenince
Nursima6761 @"M-Urass_Mom yoruldum da ya valla bugün doğacak yarın doğacak demekten senin cinsiyeti ne 🥺
Arnisa98 Can_an123 Ekim annesiyim.. Cuma günü doğum yaptım 😍🤗oğlum başak burcu oldu… Başak burcu oğulları olanlar ne zaman durumda acaba
Esmoogg M-Urass_Mom ayy bende aynı durumdayım en son doktora ne zaman gittiniz ben yarın gitcem acaba 41i bekler mi yoksa yarın gün mü verir
Egeninannesimerve Can_an123 cuma günü Allah nasip ederse bizde kızımla kavuşacak 38+2 de normal doğum suni sancı destekli olarak tüm hamişler sağlıkla alsın kucağına yavrusunu 🌸🥰
Ays12345 Beta 373 pazartesi gittim 3 haftalık dedi kese göremedi haftaya gel keseye bakalım dedi görünür mü çok merak ediyorum
tugba_sefer Ays12345 daha çok yenisin 5 haftalıkkem rahat görünüyor kese sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🏻