ElifAbr hicbir şikayet yok bende.bebek de az hareket ediyor,biraz korkuyorum. Pztesi muayene gideceğim
ElifAbr canım ne biliyim genel olarak ağırlaşmanın verdiği ağrılar var onun dışında doğuma yaklaştığımı gösteren bir belirtim yok.Mesela çatı ağrım çok oluyor yürürken yatakta dönerken Ya da kalkarken inanılmaz zorlanıyorum. Afedersin ama ishal oldum doğum belirtisi dediler o da bi iki gün sürdü geçti gitti☺️ Bekliyoruz bakalım Rabbim bizleri en güzel zamanda sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza ❤️
  • azm bunu beğendi.
Ozge11 hicbir dogum belirtisi yok bebegim biraz hareketlendi bir kac gundur okadar😪nisan gelmedi galanci sanci yok korkuyorum 41leri gorecem diyr devlet diye son ana kadar bekliyorlar
    Hediye09 39 4 te 5te falan gidecem kontorle bakalim doktor ne sogluycek dogmazsa alirmi acaba sezeryanle yoksa 41de beklermi
      azm 40ta 9ay tamam oluyor bebegin verniks tabakasi yok oluyor oda derisinin catlamasina kurumasina sebep oluyor ben azerbaycanliyim yabanciyim bizim orda 39 haftada dogmazsa bebek 40 haftanin icinde direk sezeryanla alirlar burdakiler cok qarip 41 42 bebekmi dogar 😪😪😪
      • azm bunu yanıtladı.
        Selale_bati güzel düşün canım geçen arkadaşım normal kontrole gitti her şey normal çıktı hiçbir belirtisi yok.Ertesi gün sancıları başladı doğum yaptı.Bi anda gelişebiliyor her şey.
          Ozge11 Allah agzindan duyar insallah aksi taktirde annemi ay sancim var deyip ta Azerbaycandan diger ukkeden getirtdim yanima 1 haftadir kadin enfazla 1 ay kala bilir bebegim gec dogarsa mecbur dogar dogmaz gidecek 😑😑😪😪😪
          azm her hafta soruyorum biri diyo 40 haftayi bekliyoruz biri diyo 41 belli degilki
          • azm bunu yanıtladı.
            Hediye09 bilmiyorumki canim ben devlet hastanesine gidiyorum 4041bekliyoruz dedi suanlim bilgim yok bakalim 39+4 te falan gidecez kontrolw