38+4 kizlar durumlar nasil acaba minik kizimin gelmeye hic niyeti yok? Sizikiler nasil kilolari
Gecmeyen son 10 gun🤲🤲
Ayni haftada olan yokmu??belirtileriniz neler? Bende hic belirti yok
- Düzenlendi
Selale_bati canım ben de 38+2 yim sancının yalancısı bile yok.Nstde de bir şey çıkmıyor sanki hiç doğuramayacakmış gibiyim. Aslında beklerim ama kilosunun artıp sırf bu yüzden sezeryan olmasından korkuyorum
Selale_bati aaaa ayni gundeyiz canim 🥰🥰🥰bende tam 38+4 gundeyim bebegim dogum kanalina inmemis henuz 😐
Ozge11 sezeryan olmasi icin 4 bucuk kilo olmasi lazim ozamab kadar olurmuki kac kilo seninki?benimdi 2gun once gitdik komtrole 3.400 gramdi
Papatya2018 bendede hic soglemiyor doktor inmismi inmemismi devlete gidiyorum oyuzden herlalde son ana kadar hicbirsey soglemiyorlar
Selale_bati 39+1 keyfi yerindeymis gelmeye niyeti yokmus bekleyince gelmiyor beklemeyi bıraktım 😁
Selale_bati bi gram sancı olsa hasteneye gidicem artık doğurmak için ama bizim bebişler yerlerini çok sevdiler galiba 💕
Selale_bati 37+0 da gittim en son 3072 gramdı.Son haftalarda çok almaya başladı.Pazartesi randevumuz bakalım ne durumdayız.Artık doktorlar 4 kiloyu geçtim 3500 den sonrasını bile risk olarak görüyor görmekten ziyade sırf sezeryan için bahane ediyor.
Selale_bati kız hangimiz önce doğurcak derken ben doğurcam sanırım😂 pazartesi sezeryan olucam ben. Bebeğimin başı büyük olduğu için sezeryan önerdi doktorum. Benim şafak 3😘😘
Ozge11 ozelemi gidiyorsun ? Sezeryana daha cok tesvik ediyorlar bende suan 3.400 gram 2hadtaya dogmazsa 4olur bence ama suanlik normal dogum diyorlar
Selale_bati 37+6yım baş aşağı ama kanala girmedi gelmeye pek niyeti yok gibi şimdilik 😊heyecanla bekliyorum biran önce doğsun diye
yamacinannesi Hayirlisiyla al kucagina canim🤲🤲 Bende tik yok daha nisan gelse yalanci sanci olsa en azindan derdim tmmgeliyor ama yok birsey daha))
38+4 iki gündür farklı bir baskı hissediyrm
MelekMervertlek son gunler hic gecmiyor 😪😪
Selale_bati sağlıkla gelsin minik kuzular canım🙏🏻
azm birazda bana gonder o baskidan) cunki bebde tik yok daha 15gun once sancilarim vardi nstde cikti bende hisseidyordum ama simdi yok nstdr cikiyor ama az bende hissetmiyorum birsey
Selale_bati evet özel canım doktorum normal taraftarı ama yine de kilo konusunda beni uyardı.Bikaç hafta önce vitamin ilaçlarını bıraktırdı.Bakalım nasibimizde ne var.Sen de var mı herhangi bir doğum belirtisi
Ozge11 hiç belirtiniz yok mu acaba? Ne bileyim ben 36.haftamdayim ama sanki dogurcak gibiyim şimdiden. Cok fazla şikayetim var. Mesela birkac günden beri adet olcakmisim gibi kasik sirt bel agrilarim var, asagima cok fazla baski var yürümekte çok zorlanıyorum, asagim batiyor acıyor sızlıyor, çok halsizim yorgunum hep uykuluyum cok ağırım. Nst bağlandım sanci görünmüyor evet ama şikayetim cok fazla🤷🏻♀️
Selale_bati benimde 38+6 kızımın gelmeye niyeti yok