Sevval44_ Busedeveci iyi geceler Egekent hastanesinde muayene ücreti doğum ücreti ne kadar acaba bi bilginiz var mı
Busedeveci Sevval44_ 900 lira muayene ücreti var. Doğumda normal yada sezeryan değişiyormuş fiyatı daha konuşmadık. Ama nisanda doğum yapam arkadaşım 20 bin ödemişti. Benim nasipse ocakta olacak değişir mi bilmem.
Sevval44_ Umran20 Pamukkale üniversitesi online randevudan doktor seçebiliyor muyuz nasıl randevu alıp gidiyorsunuz detaylı anlatır mısınız
Umran20 Sevval44_ Pamukkale online randevu üzerinden doktor seçimi yapiyorsunu, cuma günü öğlen 1 den hemen sonra sisteme girerseniz dolmadan randevu alabiliyorsunuz. 4 tane öğretim görevlisi var ben Özer Öztekinin takipli hastasıyım oneririm
aycaozkann Busedeveci doğum yapmasam da 30 haftalığa kadar onda muane oldum gerçekten çok iyi bi doktor
Sevay1 aysegulpolat121 canim bende daha 8 haftalik gebeyim özel egekent hastanesi mehmet gencerden memnunum istrrsem bi git oraya da
Sevay1 Busedeveci çok şekür burda denizlili biri gördüm. Birde hamiş kimsem yok burda en azindan bu mesajta iyi geldi😀
ebeyzzaa Ben de odak hastanesi Muhammet göçmene gidiyorum haftaya doğumum var nasipse sezeryan olacak 🥹
Gizdirr Ben Tekden de Ömer Demirtas a gidiyorum çok memnunum. Daha önce bir çok doktora gittim sadece omer beyden memnun kaldım. Denizliliyim bu arada .