Busedeveci aysegulpolat121 özel egekent hastanesi Suna Yazıcı doktorum. Çok memnunum başından beri doğumu da orda yapacağım öneririm.
Annegul_00 aysegulpolat121 Nasipse Denizli odak Hastanesi’nde Ekim ayında doğum yapicam.En başından beri ersen beye gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim ☺️
Kader_cullu Ben varım devlet hastanesinde 4 sene önce doğum yaptım devlete gidiyorsan eğer tek doktor tavsiyem buğra şahin
aysegulpolat121 avukatanne1 herkesten o ismi duyuyorum ama simdi onun anlasmali hastanrsi mi var kendi kliniginde kan veya herhangi bir seyler yapiliyormu bilgilendirirmisiniz acaba
aysegulpolat121 Busedeveci aa kac haftaliksiniz acaba dogumu benden once yaparsaniz bilgilnedirimisiniz memnuniyetinizi
Sevval44_ Busedeveci iyi geceler Egekent hastanesinde muayene ücreti doğum ücreti ne kadar acaba bi bilginiz var mı
aycaozkann Busedeveci doğum yapmasam da 30 haftalığa kadar onda muane oldum gerçekten çok iyi bi doktor
Busedeveci aysegulpolat121 21 haftalık olduk biz önce mi sizden ? Takip sürecim çok güzel geçiyor aşırı ilgili. Hiç çekinmeden herşeyi soruyorum tek tek cevaplıyor.
aysegulpolat121 Busedeveci evet biz daha 13+4 ☺️ Maşallah ne kadar güzel hep sağlıklı mutlu gecsin takibiniz insallah bende bi kac yere gidiyorum ama memnun kalmazsam denerim doktoru
SerenY Busedeveci suna yazıcı doktor benim kabusum oldu cidden. Kontrollerimde bende çok memnundum kendisinden doğum anında başıma gelenlerden sonra asla tavsiye etmiyorum kimseye kendisini. Umarım size iyi tecrübeler yaşatır. Doğumdan sonra memnun olup olmadığınızı yazarsanız çok sevinirim açıkçası
Sevay1 aysegulpolat121 canim bende daha 8 haftalik gebeyim özel egekent hastanesi mehmet gencerden memnunum istrrsem bi git oraya da
aysegulpolat121 Busedeveci ben şu an bilmedigim icin denizliyi cok fazla servergazide bi doktora gidiyorum ama detaylı falan onlari ozelde yaptiracagim dogumuda belki ozelde yaparim
Busedeveci aysegulpolat121 anladım , sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Ben Denizliliyimsormak danışmak istediğin birşey olursa burdan yazabilirsin.
Sevay1 Busedeveci çok şekür burda denizlili biri gördüm. Birde hamiş kimsem yok burda en azindan bu mesajta iyi geldi😀
Umran20 Devlet hastanesinde Buğra şahin ve Pamukkale araştırma Hastanesi’nde profesör Özer Öztekine takipliyim 2 doktordanda memnunum doğumu Pamukkalede yapicam büyük ihtimal 29+3 benim gebelikte
Sevval44_ Umran20 Pamukkale üniversitesi online randevudan doktor seçebiliyor muyuz nasıl randevu alıp gidiyorsunuz detaylı anlatır mısınız
Umran20 aysegulpolat121 cuma günü öğleden sonra 1de internetten Pamukkale üniversitesi online randevudan rahatlikla bulursun ama 1den hemen sonra almaya çalış 2 gibi falan baya dolu oluyor doktorlar ben hep o şekilde aliyorum