En azından burayı okuyan birilerini bilgilendirmek adına ne kadar kötü olursam olayım yazmaya karar verdim.
24+3’teyiz. Gece maalesef suyum geldi, daha önce su testi pozitif çıkmıştı ama aktif sıvı gelişim olmadığı ve suyu iyi olduğu için olumlu değerlendirmişlerdi daha dün ama gece ilk kez aktif suyum geldi, doktora haber verdik.
Gece doktor ultrasona aldı, en derin tek cep ölçümünü 17mm olarak ölçtü yani 2cm olan en kritirik sınırın altında. Suyun gelmesinin onlar için beklenmedik olmadığını sabah uzmanların daha net bilgi vereceğini söyledi.
Sabah uzman ölçümde en derin tek cebi 2cm kadar ölçtü ve o da suyun yetersiz olduğunu söyledi. Suyun gelmeye devam etmesinin olası olduğunu ama Bazen suyun gelmeye devam etmediğini hatta yeniden arttığını ama bunun çok istisna olduğunu söyledi.
ama ben artık tutunup, her gün yıkıldığım bu güzel olasılıklara sarılmıyorum.
Bu arada Crp’nin de 2’den 70e çıktığını söylediler.
Suyu az olsa da bebek ve bende vital bulgular bozulmadığı, sancım, kötü kokulu akıntım ya da
Ağrım olmadığı sürece doğumu bekleteceklerini söyledi. 70 çok yüksek bir değer değil mi dedim o tek başına kriter değil akıntı, ağrı, sancı gibi bulgular daha önemli dedi.
Kızımın suyu yokken ciğerlerinin nasıl gelişeceğini sorduğumda, 24 haftaya kadar suyu yeterli olduğu için ciğerlerinin zaten biraz geliştiğini ve gelişmeye devam edebileceğini söyledi ama bu gerçekten ne kadar mümkün bilmiyorum.
Her şey çok ağır geliyor ama artık her şeye hazırım.
Rabbimden sadece kızımı kaybedeceksem, canını yakmamasını, uzun ve acılı bir ölüm olmamasını diliyorum.
İyi şeyler düşünebileceğim noktada değilim o yüzden aklıma gelmeyen güzellikleri, kolaylıkları, sağlıklı ve hayırlı şekilde nasip etmesini diliyorum.
Dilerim sizler, hiç sıkıntısız yavrularınıza kavuşursunuz 🙏🏻