En azından burayı okuyan birilerini bilgilendirmek adına ne kadar kötü olursam olayım yazmaya karar verdim.
24+5teyiz. Üç gece önce maalesef suyum geldi, daha önce su testi pozitif çıkmıştı ama aktif sıvı gelişim olmadığı ve suyu iyi olduğu için olumlu değerlendirmişlerdi ama aktif su gelişi olduğu içim en derin tek cep ölçümü 2cm yani en kritik sınırda.
Crp değerim 73.5 olmuş oldukça yüksek ancak doktor, ateş, taşikardi, tansiyon normal olduğu sürece kötü kokulu akıntı, kanama vs olmadığı süre tek başına onu dikkate almayacaklarını söyledi.
Artık bir değişiklik beklenmediği için her gün ultrasona yapılmıyor, bu da canımı sıkıyor kızımdan haber alamıyorum gibi hissediyorum. Akşamları kalp atışlarına bakılıyor yine de.
4×1 Endol, 4×2gr antibiyotik, 200mg progestan tedavisine devam ediliyor.
Dün ve bugün hareketlerini daha az hissediyorum ama dün gece kalp atışı normal olduğu için endişe etmemeye çalışıyorum. Artık üzülmekten takatim azaldı gibi oldu ama ümidimi kesmiyorum.
Dua edin lütfen, kızım içerde sağlıkla gelişmeye devam etsin, sağlıkla doğup büyüyebileceği zamana kadar 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rabbim hepimizi evlatlarımıza imtihansız sağlık ve mutlulukla kavuştursun 🙏🏻❤️❤️