Bir gün buraya başka insanlara umut olma zannı ile yazıyorum. Rabbim üstümdeki ağırlığa şahit ne kadar zor gelirse gelsin Hasbinallahü venimel vekil demeye söz verdim. Bir de rabbim kulumun zannı üzerindeyim diyor, o halde zannımdan zerre şaşmadan kızımın hayırla, kolaylıkla; aklen kalben bedenen ruhen sağlıklı şekilde bize kavuşması ve o şekilde büyümesi için dua ediyorum.
- Bugün de kilo vermiş, içim acıyor ama sağlıklı olan bu diyorlar ilk hafta kilo vermesi, inş gerektiği kadar verip sonrasında kolaylıkla sağlıkla ihtiyaç duyduğu kiloyu alır diye dua ediyorum 🙏🏻
- Rabbim olan olmayan her şeyi
Kızıma şifa vesilesi kılsın 🙏🏻
- Kızımın 5. Günü doldu Elhamdülillah, her geçen gün ona sağlık vesilesi olsun diye dua ediyorum.
- Dün yeniden sarılık başlamıştı o yüzden hareketleri çok azalmıştı kuzumun, bir de nabzında ani düşüş oldu bir an çok korktum. Bazen oluyor dediler ama bunu daha önce söylememişlerdi yarın doktoru görünce soracağım.
Kızımla sakince sağlıkla kavuşacağımız günleri konuştum ama oradan çıkınca kendimi tutamayıp ağladım ağladım ağladım.
-Asansörde bir aile çocuğunu taburcu ediyordu, aralarında “geçen hafta bebek bile yoktu bu hafta eve gidiyoruz” diye konuşuyorlardı. Onlar için çok sevindim. İnş kıymetini bilirler. İsyan etmedim ama kalbim çok buruldu. Ondan sonra daha da çok ağladım.
-Kafa ve karın usgleri çekilmişti cuma günü, yarın onlarla ilgili ayrıntılı bilgi alacağız. İyi olduğunu düşünerek sakin kalmaya çalışıyorum.
- Bugün sarılığı azalmıştı ama uyuyordu kuzum, yalnız olmadığını hissetsin diye koluna dokunmak istedim izin verdiler. Dokundum ve hissetti sanırım kolunu kaldırdı kızım 🙏🏻🙏🏻 çok sevindim.
- Kalbindeki deliği kapatmak için verilen parol tedavisini kesip, ibuprofen başlamışlar. İnş kızıma sağlık vesilesi olsun diye dua ediyorum🙏🏻🙏🏻🙏🏻
- Yarın kısmet olursa akikasını keseceğiz, babası küvezden ismini okuyacak kulağına ve kimlik içim başvuracağız. Normalde ne yapacaktıysak, onları yapacağız. Rabbimize ve kızımıza zannımızı göstermek için. Rabbim kabul etsin inşallah🙏🏻
Burayı okursanız ailesine kavuşmayı bekleyen tüm evlatlar için içinde de benim kızım Vera için aşağıdaki duayı okursanız çok sevinirim.
Okunuşu: “Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.”
Anlamı: Bu hastalığa şifa ver ey âlemlerin Rabbi! Şifa ver, çünkü şifa veren sadece sensin. Senin vereceğin şifadan başka şifa veren yoktur. Öyle bir şifa ver ki hiçbir hastalık kalmasın"
Rabbim sizleri bunlarla sınamasın, evlatlarınıza zamanında ve tam sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻