Serklaj hikayemin kendisi mutlu sonla bitmedi bildiğiniz gibi ama bunun kötü olmadığına inanıyorum ve hala mucizelere ihtiyacım var.
Enfeksiyon değerlerimin aşırı yükselmesi sebebiyle bebek de ben de risk altına girince doğum daha fazla ertelenemeyecek hale geldi ve sancılarım başladı. Kızım çok şükür yaşıyor ve yoğun bakımda. Haftası çok küçük olduğu için sürekli her an her şey olabilir, yaşama hele de sağlıklı yaşama şansı çok düşük gibi
Şeyleri duymaktan çökmüş durumdaydım. Süt istediler ancak bir türlü gelmedi o da beni ayrıca mahvetti. Aklen bedenen ruhen çökmüş durumdaydım.
Kızımı emanetlere en iyi bakana Rabbime emanet ettim. Ve dualarım hala aklen bedenen ruhen sağlıklı şekilde kızımın bize gelmesi ve sağlıkla büyümesi üzerine. Bundan vazgeçmeyeceğim. Rabbim kulumun zannı üzerineyim diyorsa, bütün zannım artık yükümüzün hafiflediği, zorumuzun kolaylaştığı üzerinedir ve öyle davranmaya çalışacağım. kızım orada canı içim savaşırken artık ona yardımcı olmak için direnmem gerektiği için kendimi toparlamaya çalıştım. Durumu stabil binlerce kez şükürler olsun bu da çok çok olumlu, sarılığı başlamıştı dün geri gitmiş inş tekrar geri gelmez, kilo vermeye başlamış bu da iyi bir
Şey dediler ilk on gün kilo vermeleri
Sonra almaya başlamaları gerekiyor sağlıklarının iyi olması için dediler, ne kadar gerekiyorsa inş o oranda verip sonra sağlıkla geri alır🙏🏻 72 saati dolduktan sonra yarın ayrıntılı muayeneler yapılmaya başlanacak onlar çıktıkça daha net bilgi verilecek dendi. İnş beyninde, kalbinde, organlarında hayatını tehdit edecek bir sorun olmaması için dua ediyorum siz de dua edin 🙏🏻
Yanına her gittiğimde onunla sakince konuşup sohbet ediyorum, sağlıkla kavuşacağımızı anlatıyorum, onu sevdiğimizi, karnımda iken konuştuklarımızı, ismini ve anlamını anlatıyorum.
Oradakilere de söyledim isminin Vera olduğunu, öyle seslenmelerini rica ettim, her gün adına sadaka vermeye gayret ediyorum onun için verirken benimki gibi şifa bekleyen tüm kuzular niyetine de veriyorum.
Kızıma maddi manevi destek olacak ne varsa var gücümle deneyeceğim. Gerisi emanetlerin en iyi emanetçisine emanet.
Rabbim sen tüm yavruları içinde de Veramızı,
bize kolaylıkla, güzellikle, hayırla aklen bedenen ruhen sapasağlam şekilde kavuştur ve onu sağlıkla, güzellikle, hayırla yetiştirmeyi nasip et.🙏🏻
Kızıma dua ederseniz çok sevinirim.
Rabbim sizleri imtihansız sağlıkla kavuştursun.