Allahım burayı başkalarına umut ve zannımın üzerinde sabit kalabilmek için yazıyorum. Sen dua niyetine kabul et ve kızımıza hayırlısıyla kalıcı sağlıkla kolaylıkla afiyetle kavuşup büyütmeyi nasip et.
Bugün Vera’yı görmeye gittik. 🙏🏻 Sabah nazal nefes almayı tolere edemediği için entübe etmişler yeniden. Kalbindeki açıklıkta hiç
Kapanma yokmuş, oradaki damarın genişliği kan kaçağına sebep oluyormuş akciğerlere, bağırsaklarından da kan çaldığı için kilo vermesine sebep oluyormuş o yüzden yine kilo vermiş. İnşallah sağlıkla kolaylıkla geri almayı nasip etsin rabbim.🙏🏻
İlacı değiştirip yeni tedaviye başlamışlar bugün, 5 günlükmüş tedavi ama genelde ilk 72 saatte belli oluyormuş cevap verip vermediği eğer cevap vermezse yatak başında cerrahi operasyonla kapatma yapılacakmış. Ancak onun da riskleri olduğunu gördüm araştırınca. İlaç tedavisi hayırlısıyla kolayca yan etkisiz şekilde kalbine kalıcı şifa vesilesi olsun diye dua ediyorum.
Kızımızı öyle görmek çok zordu çok ağladım, bu satırları yazarken yine ağlıyorum.
Çok zor da olsa bazen neredeyse isyan noktasına gelsem de nefsime hakim olmaya çalışıyorum, Allahım affetsin. Vekilimiz Allah, şifa sadece ondan geri kalan her şey herkes vesile. Lütfen kızıma dua edin, her şey herkes kolaylıkla hayırla güzellik yan etkisiz şekilde kalıcı şifasına vesile olsun 🙏🏻
Rabbim kulumun zannı üzerineyim diyor.
Zannım odur ki, kızımız hayırlısıyla kolaylıkla güzellikle en kısa sürede aklen kalben bedenen ruhen kalıcı ve tam sağlıkla bize kavuşacak ve rabbimiz izniyle sağlıkla afiyetle büyüyecek.
Çaresizlikten, nasıl dua edeceğimi şaşırıyorum bazen eksiğimi Rabbim tamamlasın. Sizler de denk geldikçe dua ederseniz çok sevinirim. Allah sizleri bunlarla sanımasın. 🙏🏻