Emel_11 Tutaste_ yok hayır elektrik çarpma hissini yaşamadım tarif edemediğim bir durum huzursuzluk gibi hani ağrı sızı yok ama rahatsız eden bir durum 🥲
Emel_11 Tomucuk12 bence herkesin zorlandığı farklı durumlar var ilk gebeliğim çok güzeldi ama sırt ağrısı fena halde rahatsız ediyordu geceleri, ama bu 2. Gebelik bambaşka çöktüm resmen 😄
Emel_11 poyrazege1503 magnezyum bana da yaramadı sanırım bende bu konu hakkında konuşacağım belki vitamin eksikliği vs bir şeyden dolayıdır 🥲
Berivan_sr Emel_11 evde kalıp sabun varsa bir tane ayak altına yani nevresimin altına köy ayaklarina yakın olsun
Emel_11 Berivan_sr kalıp sabun bildiğimiz klasik sabunlardan mı yoksa aktarda farklı bir sabun çeşidi mi
Emel_11 Miniklerinannesiyim ne güzel magnezyum bende tüketiyorum,sabahları da maden suyu içerim kemik ağrısına vs iyi geldi ama bu duruma çare bulamadım:(
Kckglr Emel_11 konuş bakalım vardır bi çözümü. Uykusuzluk çok etkiliyor psikolojiyi. İnsan olumsuz da düşünmeye başlıyor artık. Bebekte etkileniyor böyle böyle
Emel_11 Kckglr maalesef tiroid için ilaç alıyordum daha yeni bıraktık inanılmaz sinir stres yapıyordu ve bu durumlarda ekstra etkiliyor ilk gebeliğim den o kadar farklı ki gözlerimin feri sönmüş 🥲
Emel_11 Tutaste_ aynen bak o his var çok az, ve böyle sıkıyorum ayağımı kanı çekiliyor sanki yansa ayak her neyse ,soğuk tutuncada sancılanıyorum bu kez ay çok yorucu bir süreç oldu benim için bir an önce son haftalara gelmek istiyorum 😄
Emel_11 melike180423 bir an önce son haftalara gelelim sağlıklı bir şekilde alalım kucağımıza inşallah ☺️🌿