Sencagdo Prmdkanneee 3 gebelık 19 haftadayım hıssetmiyorum tam anlamıyla öbürleri çok hareketlıydı analı yada ben unuttum bakalım heyecanla gerçek vuruşları beklıyorum
OzgeCelik08 Buseemm 16. Haftada küçük küçük seyrelme gibi hareketleri hissettim. Tarif edilemez bir kıpırtı şeklinde. Gerçekten mucize gibi hissettiriyor. 🥰
mervedmrcn Buseemm ilk gebeliğim 17. Haftada minik minik hissetmeye başlamıştım şuan 19+3 haftalığım baya baya hissediyorum artık içimde fırıldak bi kız var😅🐣🌸
Kevser_1 İlk hamileliğim 20.haftamda hissetmiştim sanki böyle kelebek çırpınıyor gibiydi şimdi 34 oldu çok sert tekmelerini hissediyorum çok şükür
merveturann Buseemm 16.hafta itibariyle hissetmeye başladım. Başlarda içimde dalgalanma, seyirme gibi bir kıpırtıydı şimdi 18.haftadayız net olarak tekme şeklinde hissediyorum
eliifyavuz00 Buseemm benim ilk gebelik 22 den sonra hissetmeye başladım net olarak 2.3 gebeliklerde saha erken hissediliyor diyorlar Bilmiyorum.
Melisa2907 Buseemm 18de hissetmehe başladım. Şimdi 19 olduk her türlü hareket mevcut🤷🏻♀️ tekmeler popo dayamalar falan. Ama o kadar güzel bir his ki her seferinde heyecanlandırıyor 🥹❤️
Frkubra Buseemm üçüncü hamilelegim ilk hareketi 14 haftalıkken ikinci hareketi 16 haftalıkken hissettim
Gamzeecre İlk bebeğim 22. Haftada hissetmeye başladım 27 haftalık olduk şimdi boks maçına çıkmış gibi maşallah 🙈😂
Pelinaltnl İlk gebeligim 17. Hafta seyirme gibiydi belli belirsiz saniyelik şeyler hissettim uyumaya geçerken genelde şuan 19+6 net bir şekilde tekmelerin hissediyorum aşırı hareketli 🩷
Bussradm Buseemm 19 20. Haftalarda hissetmeye başladım ilk başlarda gaz hareketi gibiydi şuan 27. Haftadayız kıpır kıpır her hareketini çok net hissediyorum ☺️
ezgiunal Buseemm hafta da hissettimm ilk gebeliğim başta anlam veremiyordum sonra görümcem kayınvalidem annem söyleyince dank etti kafama 🤭 kasıklarım da kalp gibi pıt pıt başladı şimdi içim gerilip bişey yüzüyormuş gibi hissediyorum 🥰 Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın çok güzel 🥹❤️
Handekoc Buseemm 18. Haftamda hissettim sanki küçük küçük balon patlıyormuş gibi seyrelme gibi şimdi 27. Haftada cok daha baskın hissediyorum🥰
Thelady Buseemm 17.haftada hissetmeye başladım, şimdi 33. haftadayiz, artık uyutmadigi zamanlar oluyor 😂
Dfnsyn Buseemm eeeen merak ettiğim duygulardan 🙏🏻 13+0 ız acaba me zaman hissederim diye çok merak ediyorum 🐣