• Gebelik
  • Bebişlerin İlk Hareketleri 🤰

myavocado, başlığı Bebişlerin İlk Hareketleri 🤰 olarak değiştirdi.
myavocado bu tartışmayı sabitledi.

Buseemm ben biraz geç hissettim hareketlerini, 22+1 de gece yattığımda bebeğimle konuşmuştum, onu merak ettiğimi söylemiştim, minik bir işaret vermez mi bana diye sormuştum 😅 uykuya dalmak üzereyken minicik bir tekme ile bana iyi geceler demişti 👶🩵

Buseemm şu an 21 haftalık benm ilk gebeliğin 17 de hissetmeye başladım😍çok güçsüzde olsa böyle kas seğirmesi gibi pıt pıt bi şeydi🥰

Buseemm Bi gece sanki içimden bişey yırtılır gibi oldu boyle titreşimli. Cok korktum uyanınca noluyo diy sonra güldüm 21. Haftadayfdim 😀 dönme hareketini hissettim sonra tekmelerini hissettim 22. Hafta bitince tamamıyla hissetmiştim hareketlerini😀

1. Haftada net hissetmeye başlamıştım ama düzenli değillerdi . Sende bir hissedip bir hissetmezsen eğer korkma 🥰 şimdi 25+4 üz ve düzenli olmaya başladı

Buseemm 19 haftalık olduk bugün son 3 4 gündür basınç yapılıyor gibi karnımın içinden seğiriyor belli belirsiz hareketi mi değil mi anlayamıyorum ne olduğunu 😂

Buseemm ben 18+3 ama hala hissetmiyorum yani nasıl hissiyat onuda bilmiyorum bekliyorum heyecanla ☺️

Buseemm 2.hamileliğim 17.haftada hissettim ilk, stresli bi anımda iki kere arka arkaya vurdu tenime 🥰

Buseemm 16. Haftada küçük küçük seyrelme gibi hareketleri hissettim. Tarif edilemez bir kıpırtı şeklinde. Gerçekten mucize gibi hissettiriyor. 🥰

Buseemm ilk gebeliğim 17. Haftada minik minik hissetmeye başlamıştım şuan 19+3 haftalığım baya baya hissediyorum artık içimde fırıldak bi kız var😅🐣🌸

Buseemm 19. Hafta bitişine doğru hissetmeye başlamıştım ☺️

İlk hamileliğim 20.haftamda hissetmiştim sanki böyle kelebek çırpınıyor gibiydi şimdi 34 oldu çok sert tekmelerini hissediyorum çok şükür

Buseemm 16.hafta itibariyle hissetmeye başladım. Başlarda içimde dalgalanma, seyirme gibi bir kıpırtıydı şimdi 18.haftadayız net olarak tekme şeklinde hissediyorum

Buseemm benim ilk gebelik 22 den sonra hissetmeye başladım net olarak 2.3 gebeliklerde saha erken hissediliyor diyorlar Bilmiyorum.

Buseemm 18de hissetmehe başladım. Şimdi 19 olduk her türlü hareket mevcut🤷🏻‍♀️ tekmeler popo dayamalar falan. Ama o kadar güzel bir his ki her seferinde heyecanlandırıyor 🥹❤️