Bebişlerin İlk Hareketleri 🤰
Buseemm şu an 21 haftalık benm ilk gebeliğin 17 de hissetmeye başladım😍çok güçsüzde olsa böyle kas seğirmesi gibi pıt pıt bi şeydi🥰
- Haftada net hissetmeye başlamıştım ama düzenli değillerdi . Sende bir hissedip bir hissetmezsen eğer korkma 🥰 şimdi 25+4 üz ve düzenli olmaya başladı
Buseemm 20 haftada hisetim ve çok garip bi duyguydu ilk hissettiğim zaman ağlamıştım 😁
Buseemm ben 18+3 ama hala hissetmiyorum yani nasıl hissiyat onuda bilmiyorum bekliyorum heyecanla ☺️
Ben 20 haftalığım henüz hissetmedim normal mi kızlar 🥲 ilk gebeliğim
Buseemm 14 haftalık hafif pıt pıt hissettim
Buseemm 16. Haftada küçük küçük seyrelme gibi hareketleri hissettim. Tarif edilemez bir kıpırtı şeklinde. Gerçekten mucize gibi hissettiriyor. 🥰
Buseemm ilk gebeliğim 17. Haftada minik minik hissetmeye başlamıştım şuan 19+3 haftalığım baya baya hissediyorum artık içimde fırıldak bi kız var😅🐣🌸
İlk hamileliğim 20.haftamda hissetmiştim sanki böyle kelebek çırpınıyor gibiydi şimdi 34 oldu çok sert tekmelerini hissediyorum çok şükür
Buseemm ilk kızımda 18 hafta 2nci kızımda 15 haftalıkken
Buseemm 16.hafta itibariyle hissetmeye başladım. Başlarda içimde dalgalanma, seyirme gibi bir kıpırtıydı şimdi 18.haftadayız net olarak tekme şeklinde hissediyorum
Buseemm benim ilk gebelik 22 den sonra hissetmeye başladım net olarak 2.3 gebeliklerde saha erken hissediliyor diyorlar Bilmiyorum.
Buseemm 18de hissetmehe başladım. Şimdi 19 olduk her türlü hareket mevcut🤷🏻♀️ tekmeler popo dayamalar falan. Ama o kadar güzel bir his ki her seferinde heyecanlandırıyor 🥹❤️