Buseemm 11+2 deyim onu icimde hissetmeyi heycanla bekliyorum kac haftalikken hissetmeye basladiniz? Nasil bi histi yani ??
Minikklerinannesi5 Buseemm ben ilk gebeliğimde 20.haftalara doğru hissetmiştim tam hatırlamıyorum kaç haftalıktık ama sanki midemle kasıklarım arasında küçücük bir kelebek yavaş yavaş ileri geri yapıyor gibiydi hani acılı sancılı bir şey değil çok değişik ilk hissedilen an . Şimdiki hamileliğimde 13haftamda o şekilde hissettim şimdi 21 haftadayız çok güçlü vuruyor büyüdükçe nasıl olacak bilemiyorum 😁 ama çok güzel bir his Hamile olmadan önce bebeğimin karnımdaki hareketlerini çok özlerdim şimdi bir daha yaşamak nasip oldu
Busedeveci Buseemm ben 17. Haftada ufak ufak seyirme şeklinde hissetmeye başladım. Şimdi 19. Haftadayız daha net hareketlerini hissettim ama içten .
bsrakkaya0 Haftadayız 2 gün önce bi seyrelme hissettim 3 defa 20 sanıye fılan aralıklarla emin olmamakla birlikte bebişimin hareketi olduğunu düşünüyorum 😇😄 Buseemm
edasaribek 20+5im birkac gun once tatli birşeyler yedikten sonra karnimda bir toplanma hemenn ardindanda tekme hissettm 2. Hamileliğim olmasina ragmen cok heyecanlandim🥹🌸💞 duygusallik basladi biran once 2. Ogluma kavusmak istiyorum yine ayni heyecan yine ayni sabırsızlık var icimde saglikla gelsinler🌸🐣🐣
Buseemm Minikklerinannesi5 yaa sabirsizlikla o gunleri bekliyorum 11+3 deyiz su an ve pazartesi kontrol var
Busranuryarici Bende de 18 haftalıkken ilk kez hafif kıpırtı hissetmiştim. Bağırsak hareketi mi bilememistim ben.Şuan 23 haftalık olduk hergun yiyoruz tekmeleri. Çok güzel bir his içinde bir can buyuttugunu bilmek bambaşka birşey Rabbim isteyen her kadına tattirsin inşallah
Buseemm Busranuryarici amin insallah canim rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun insallah hayirlar 🌸
myavocado Buseemm ben biraz geç hissettim hareketlerini, 22+1 de gece yattığımda bebeğimle konuşmuştum, onu merak ettiğimi söylemiştim, minik bir işaret vermez mi bana diye sormuştum 😅 uykuya dalmak üzereyken minicik bir tekme ile bana iyi geceler demişti 👶🩵
ozlemcaner Buseemm şu an 21 haftalık benm ilk gebeliğin 17 de hissetmeye başladım😍çok güçsüzde olsa böyle kas seğirmesi gibi pıt pıt bi şeydi🥰
Bahtsizbedevi__ Buseemm Bi gece sanki içimden bişey yırtılır gibi oldu boyle titreşimli. Cok korktum uyanınca noluyo diy sonra güldüm 21. Haftadayfdim 😀 dönme hareketini hissettim sonra tekmelerini hissettim 22. Hafta bitince tamamıyla hissetmiştim hareketlerini😀
Yagmuronr Haftada net hissetmeye başlamıştım ama düzenli değillerdi . Sende bir hissedip bir hissetmezsen eğer korkma 🥰 şimdi 25+4 üz ve düzenli olmaya başladı
Merve_bozkurtt Buseemm 20 haftada hisetim ve çok garip bi duyguydu ilk hissettiğim zaman ağlamıştım 😁
ceren-123 Buseemm 19 haftalık olduk bugün son 3 4 gündür basınç yapılıyor gibi karnımın içinden seğiriyor belli belirsiz hareketi mi değil mi anlayamıyorum ne olduğunu 😂
cigdemusta07 Buseemm ben 18+3 ama hala hissetmiyorum yani nasıl hissiyat onuda bilmiyorum bekliyorum heyecanla ☺️
Ebbruc Buseemm 2.hamileliğim 17.haftada hissettim ilk, stresli bi anımda iki kere arka arkaya vurdu tenime 🥰