Mzzz
İşte bunların önüne geçebilmek kontrollü çoğalmak bakabileceğimiz kadar çocuk yapmak için bilimsel bir şekilde bunu çözebiliriz. Ama burda hanımlardan iş birliği yerine köstek olunduğunu görüyorum inatla. Burada bulunan çoğu arkadaşımız okumuş insanlar. Ama kitap yüzü açmamış gibi yorumlara cevap verdim ne yazık ki bazılarında. Evrenin sırrını çözmüyoruz nihayetinde. Bu cinsiyet mevzusunun en kolay çözülebilme yerinin bir çok verinin burada elde edilebileceğini düşünüyorum. Hatta yurtdışında tüp bebek yöntemi ile cinsiyet seçilebiliyorken ülkemizde neden yasak? Herkesin imkanı yok bunun için. Gelişmiş ülkelerde insanlar bilinçli ve çocuk sayılarını bile kontrollü tutuyorlar. Ama bizde nasip kısmet takdiri ilahi. Cahilleri için de neden bana erkek evlat veremedin diyip boşama dövme ya da dediğiniz gibi kuma alma. Burada anlatıyorum diyorum cinsiyeti belirleyen erkektir bu bilimsel gerçek biri gelmiş diyor yumurta seçiyor spermi. Napıyor sen gel sen gelme mi? Eski düzenlerine bana bir erkek evlat veremedin düzenine yanlış bir bilgi ile yine mi dönmek istiyorlar anlamadım. Burda fikir telakkisi yaparım zannediyordum ama tersi oldu. Az üstte arkadaşım biri bizim tanıdık saat başı yapıyor erkek bebekleri oldu demiş. Biyoloji bilgimiz neden bu kadar az. Neden az okuyoruz. Çok üzülüyorum bu durumumuza.