Burcuu_frt
O dediğiniz yumurta seçiciliği aslında yumurtanın seçmesi değil spermdeki akrozom kalitesi. Yani her sperm yumurtayı delebilecek güçte olmuyor. Bunu belirleyende en başta akrozom kalitesi. Yani yumurta zarını delip geçmesini sağlayan şey. Yumurta seçiciliği diye bir şey uydurulmuş herkes bununla geliyor. Yumurtanın beklemekten başka yapacağı bir aktivite yok. Gerisi sperm kalitesi ile belirleniyor. Lütfen yorum yaparken biraz bilimsel kanıtlarla yapın. Araştırın. Kendinizde neden böyle olmuş olabilir düşünün. Teorimi desteklemeseniz de bilimsel olarak şundan kaynaklı bizde bu şekilde diyin. Bunu şahsınız adına böyle yazan herkese söylüyorum. Bizde böyle olmadı sizde neyle oldu bana bilimsel olarak anlatın aydınlanalım. Nasip kısmet.. bilimde böyle bir şey yok. Eğer bilimsel bir makale okumak değilde hoca hurafesi okumak istiyorsanız zaten bu başlıkta bulunmanız hata. Yazan arkadaşa değil bu arada sözüm. Ben genel olarak böyle tepkilere delirdim sebebi bu. Allah herkesin dileğini versin