ebrarsamet_ Keyfimin-kahyasi-misin bende 21yaşındayım ilk oğluşumu bekliyorum yeni katıldım yani buralara ama eski olmasamda araya kaynar giderim hiç merak etme 🤭
Keyfimin-kahyasi-misin ebrarsamet_ hahah kayna kayna Memnun oldum hoşgeldin 🥹😍😍Yabancolamayiz hiç merak etme ♥️
br2023 ebrarsamet_ Yaşlarımz yakın yani aynı da diyebiliriz. Sağlıkla alalım kucağımıza🤗kaç haftalık seninkisi❤️
Ebbruc Keyfimin-kahyasi-misin benimde içim 90 dışım 20-22 😂 bende memnun oldum canım, Rabbim bebeklerimizi bile bağışlasın ❤️
fatsfats-92 Keyfimin-kahyasi-misin Biliyorum orayı biraz uzak benim buraya 😆 Bende Selçuklu Sille tarafı sayılır😆
ebrarsamet_ br2023 sağlıcakla gelsin inşallah, evet az kaldı ama ağrılar arttı zaman nasıl geçicek bakalım😵💫
rukiyee23 Gecensene temmuzda katıldım martta ayrılmıştım ki bu sene yine haziranda ortama katılmış bulundum daha tam ayrilamadan 😀😃😊😇
br2023 ebrarsamet_ Korkutmak istemem ama ağrılar sonuna kdr devam ediyor geçmiyor malesef yani benimki öyle soğuk yerde uyumamaya çalış çünkü soğukta uyuyunca sırtım o kdr ağrıyor ki nefes alamıyorum🥲 Sağlıkla kucağına alrsn inş ❤️
ebrarsamet_ br2023 sıcağa hiç tahammülüm yok 🥲 tahmin ediyorum zaten artık başladıysa doğurana kadar gitmez ağrılar. Su gibi doğumun olsun pozitif doğum hikayeni okuruz inşallah