fatsfats-92 Keyfimin-kahyasi-misin Biliyorum orayı biraz uzak benim buraya 😆 Bende Selçuklu Sille tarafı sayılır😆
ebrarsamet_ br2023 sağlıcakla gelsin inşallah, evet az kaldı ama ağrılar arttı zaman nasıl geçicek bakalım😵💫
rukiyee23 Gecensene temmuzda katıldım martta ayrılmıştım ki bu sene yine haziranda ortama katılmış bulundum daha tam ayrilamadan 😀😃😊😇
br2023 ebrarsamet_ Korkutmak istemem ama ağrılar sonuna kdr devam ediyor geçmiyor malesef yani benimki öyle soğuk yerde uyumamaya çalış çünkü soğukta uyuyunca sırtım o kdr ağrıyor ki nefes alamıyorum🥲 Sağlıkla kucağına alrsn inş ❤️
ebrarsamet_ br2023 sıcağa hiç tahammülüm yok 🥲 tahmin ediyorum zaten artık başladıysa doğurana kadar gitmez ağrılar. Su gibi doğumun olsun pozitif doğum hikayeni okuruz inşallah
br2023 ebrarsamet_ Benim de sıcağa tahammülüm yok o yüzden çoğunlukla soğuk yerde yatıyorum gene de sökmüyor😐Uyandktan sonra zatn mahfoluyorm
mcansu Keyfimin-kahyasi-misin bende hemen hemen 3 sene öncesi buralardayım 😅 şimdi tekrar yine ve yeniden
hepoyleolurzaten_ Keyfimin-kahyasi-misin merhabalar yaşımm 23.2022ler burdayım ilk kızım 20 aylık karnımdaki kızım 35+4 haftalık 💆🏻♀️2022de formlarınızı okuyordum ordan tanıyorum🫡eylül ortası sezeryanım var heyecan stress hepsi karışık sizde ne var ne yok?
Keyfimin-kahyasi-misin hepoyleolurzaten_ Yaa ne güzel Taniyo olman 😂😂Doguramama psitlarimi falanda gormussundur 🤣♥️ Maşallah masalalah Az kalmış 🥹🥹Sağlıcakla gelsin bende valla ne olsun 15 aylık olmak üzere bebem var Karnımdaki 10 haftalık adete göre USG göre 9 falan Bulantı çok korku çok ilk dogumum zordu 🥹