beyzanururey Sezeryan olacağım kasımın 2. Haftası 38. Haftam oluyor şuan 28 haftalığız 10 haftamız kaldı 🥹🙈
Gulnur06 Herkese hayırli saglikli bir dogum diliyorum kızlar insallah allahin izniyle bebeklerimizi kucaklarimiza alalim Heycanliyim cok gun yaklastikca heycan artiyor 😊🥰🥰
FKRKS29 Gulnur06 27+5iz bide Kasım sonu gozukuyo uygulamaya gore 29 Kasım 😅 ama bana nedense 15 20 Kasım gibi olcakmis hissi var hayirli sağlıklı gelsinler 😅❤️
Cems01 Gulnur06 uygulamaya göre 14 Kasım görünüyor ama Kasımın ilk haftası gelecek gibi hissediyorum 😇
papatya2558 Benimde uygulamaya göre 4kasım olarak gözüküyor doktorum da aynı tarihi söyledi bakalım hayırlısı😍😍😍
Feliz numix bende de 22kasım görünüyor ama sezaryen olacağı için kasımın ilk haftası ikinci haftası yapabiliriz dedi doktor
Feliz numix o zaman galiba bizde de 15kasım olacak)) doğurunca haberleşelim😂 şaka maka çok az kaldı maşAllah)
Feliz numix daha tamamlamadık, sizde peki?😊 İlk gebelik olduğu için pek ne alınır ne konulur da bilmiyorum aslında, öyle okuya okuya yapmaya çalıştık bir şeyler. Kıyafet konusunda tamamladık sayılır.
numix Feliz Benimde ilk gebelik, alışveriş bitmek üzere birkaç haftaya kıyafetlerini yıkayıp ütülerim sonra da hastane çantasını hazırlarım ☺️