Makbule_199110 Gulnur06 son tarih 30 kasim bakalim kizim nezmana gelicek Rabbım sag salim kucağımıza versin insallah 😉
1017 Gulnur06 benimde Kasım 13 reglime gore ama doktor kasımın ilk haftası alırız dedı ilk cocugum sezaryen olduğu için hayırlı doğumlar sızede
Bebek35bebek Gulnur06 bizimde 18 kasım gözüküyor ama bende herkes gibi daha erken gelecek gibi hissediyorum hepimize kolay doğumlar sonrasında güzel süreçler diliyorum 💙🤍
2baby1mom_ Gulnur06 Kasım ortaları geliyor kızım bu aralar uyku düzensizliğim var ve nefes darlığı çekiyorum 😏
beyzanururey Sezeryan olacağım kasımın 2. Haftası 38. Haftam oluyor şuan 28 haftalığız 10 haftamız kaldı 🥹🙈
Gulnur06 Herkese hayırli saglikli bir dogum diliyorum kızlar insallah allahin izniyle bebeklerimizi kucaklarimiza alalim Heycanliyim cok gun yaklastikca heycan artiyor 😊🥰🥰
FKRKS29 Gulnur06 27+5iz bide Kasım sonu gozukuyo uygulamaya gore 29 Kasım 😅 ama bana nedense 15 20 Kasım gibi olcakmis hissi var hayirli sağlıklı gelsinler 😅❤️
Cems01 Gulnur06 uygulamaya göre 14 Kasım görünüyor ama Kasımın ilk haftası gelecek gibi hissediyorum 😇
papatya2558 Benimde uygulamaya göre 4kasım olarak gözüküyor doktorum da aynı tarihi söyledi bakalım hayırlısı😍😍😍