Glnrskr Gulnur06 Benimde Kasım sonu ama ortalarına doğru doğururum gibi hissediyorum 😃 niye öyle hissediyorum onu da bilmiyorum aşırı heyecanlıyım bir an önce sağlıkla kavuşalım inşallah 🧿
Feliz numix bende de 22kasım görünüyor ama sezaryen olacağı için kasımın ilk haftası ikinci haftası yapabiliriz dedi doktor
Asyaaygunkaraman Gulnur06 28 haftalık olduk kasımın ilk haftası gözüküyor daha alışveriş yapmadım arkasından kalanlar var sadece hastane çıkışı alt üst takım alicam bu hafta
Kumsal2606 Asyaaygunkaraman bende 28 haftaligim ama 24 Kasım görünüyor nasıl oluyor sizin ilk hafta benm son hafta
Kumsal2606 Gulnur06 24 kasim görünüyor 🥰 çok az kaldi hiç bisy almadım daha ilk kızım yaz bebegiydi şimdi ne alcam bilmiyorum var mı tecrübesi olan
Asyaaygunkaraman Kumsal2606 bnm sezeryan kasımın ilk haftası alırız dedi doktor erken de olabilir suyu fazla ve 2doz ciğer geliştirici iğne vuruldum cnm erken doğma riski var
imran71 Kumsal2606 bende 28. Haftadayim şimdi Kasım annesi demek bir hafta da olsa fark eder son adet tarihine göre kimisi kasımın ilk haftası olur kimisi son haftası olur 🌸
Selva84 Asyaaygunkaraman merhaba dün Dr bana da suyu fazla takip edelim dedi 31. Haftam bitiyor inş . Takipte kalalım dedi . Bir sorun oluyor mu su fazlalığı doğumu tetikler mi