Nursima6761 Yalancı sancılarım başlamış onun dışında bı sıkıntı çıkmadı benimde nasibse 28 Eylül de günümüz doluyor daha erken veya gec gelmez ise ☺️
Elfbzkrt zilantc Merhaba sorum hepinize aslında düştüm bebek hareket ediyor şükür ama ağrı ve hafif şişlik var üstüne zor basıyorum öneriniz varmı bende eylül annesiyim
Zeynepci012 M-Urass_Mom 36+5 benimde öyle magnezyum atıyorum biraz öyle rahatlıyorum 1 gün atmıyayım diyorum sancı gelirse keser diye gerçekten atmadığım gün vajinam belim acayip sızladı uzandım uyudum sabah kalktım hala karnım taş gibi atmak zorunda kaldım
Fulya26 Mervecvk94 yani baş parmaklar ile yapabildiğim kadar yapıyorum kolay değil biraz sızlıyor hatta. Çoğu kişi eşine yaptırıyormuş
sibelgoksu Doğum tarihinizi bilmek nasıl hissettiriyor? Ben sezeryan günü alsam heyecandan uyuyamam. Normal gidiyor şimdilik benim tarihini bilmiyorum 38+3 deyim. Bilmemek daha rahat sanki:)
Seteacher sibelgoksu Evet gerçekten tarihi bilmek aşırı streslendiriyor. Pazartesi olacak benimki Allah’ın izniyle. Sıcaktan uyuyamıyordum zaten şimdi gün yaklaştıkça hiç uyuyamamaya başladım. Aşırı heyecan ve stresim var. Sürekli kafamda dönüyor. Çok gerici bi şey 🥹
Rumeysa1996 zilantc 40.haftaya girdik bugün. Kızımızın gelmeye hiç niyeti yok 🥹 Bide kızlar erken gelir diyolardı anlam veremedim
Zehrayza gmzy1 bende 34+2 deyim genelde 2 hafta önden gidiyor diyor doktor bize de acaba size gün verdi mi
Dilek_gzc_06 zilantc dogum 23 yada 25 eylul arasi 36+6 dan selam kssilmalar var geceleri uyayamam mide yanmasi yinede cok sukur 🙏
Dilek_gzc_06 50_68 en son 34.haftadaydik 3 kiloya yakindi suan kac bilmiyorum 2 hafta onden ileriyoruz