Sedef465_ M-Urass_Mom Benimde 23 günüm kaldı uygulamaya göre. Normal doğum istiyorum heyecanla bekliyorum ☺️
Zeynepci012 M-Urass_Mom ben sezeryan düşünüyorum haftaya açıklık muanem var açılmam yoksa normal düşünmüyorum 🥲
Zehrayza gmzy1 bende 34+2 deyim genelde 2 hafta önden gidiyor diyor doktor bize de acaba size gün verdi mi
gmzy1 Zehrayza vermedi normal doğum düşünüyoruz o yüzden ilk nst ye bugün bağlandım her hafta kontrole gidiyoruz şuanlık
Dilek_gzc_06 50_68 en son 34.haftadaydik 3 kiloya yakindi suan kac bilmiyorum 2 hafta onden ileriyoruz
Dilek_gzc_06 sibelgoksu 🤣 sezeryanla alinacak 38+5 o da 23 yada 25 tarihleri arasinda bakalim 🤣 sizin ne kadar var doguma
Dilek_gzc_06 sibelgoksu valla 2 hafta onden dedi bakalim iri bi bebekmis ablasida iri bebekti onden giderdi
Fulya26 Mervecvk94 yani baş parmaklar ile yapabildiğim kadar yapıyorum kolay değil biraz sızlıyor hatta. Çoğu kişi eşine yaptırıyormuş
mrvdrsn sibelgoksu çok sağol cnm öyle oldu valla çok şükür ikimizde iyiyiz sadece biraz ağrım var darısı başınıza
gdtunali zilantc 38+3 teyim, arada bir bastıran sancı, uykusuz geceler, karnımdaki aşırı sertlik… bazen gerçekten taş gibi olduğunu hissediyorum. Bir bölgeye toplanıyor ve öylece kalıyor. Zor günler, sabır azalıyor… bakalım ne zaman gelecek 🥲
bussra-23 Bugün itibariyle tam 38 haftalık olduk lahana büyüklüğündeyiz… birde bu hafta itibariyle ayaklarımdaki ödem iyice kendini göstermeye başladı bugün sanki karnım olarak biraz daha hafiflemiş hissediyorum kendimi ama normal zamana göre kızım biraz daha az hareket etti o endişelendirdi beni birde ara ara sertlik oluştu karnımda…