MerveguneszTerzi 38+6 düzensiz kasılmalarim var muayenede kanala geçmemiş henüz bekliyoruz bakalım merak ediyorum ne zaman geleceğini =)
Aysu1307 kbra_588 aramız tam 1 hafta 🤗 ben kendimi o haftalarda düşünemiyorum çünkü şuan da bile çok zorlanıyorum
Minikkalplerinannesi zilantc pazartesi doğumum var aşırı heyecan ve korku var. Mide yanmaları, bulantıları, iştahsızlık ,uykusuzluk,kasık ağrıları, adet sancısı gibi sancılarım yokluyor. Her türlü stres içindeyim
Nursima6761 Yalancı sancılarım başlamış onun dışında bı sıkıntı çıkmadı benimde nasibse 28 Eylül de günümüz doluyor daha erken veya gec gelmez ise ☺️
Elfbzkrt zilantc Merhaba sorum hepinize aslında düştüm bebek hareket ediyor şükür ama ağrı ve hafif şişlik var üstüne zor basıyorum öneriniz varmı bende eylül annesiyim
Zeynepci012 M-Urass_Mom 36+5 benimde öyle magnezyum atıyorum biraz öyle rahatlıyorum 1 gün atmıyayım diyorum sancı gelirse keser diye gerçekten atmadığım gün vajinam belim acayip sızladı uzandım uyudum sabah kalktım hala karnım taş gibi atmak zorunda kaldım
Fulya26 Mervecvk94 yani baş parmaklar ile yapabildiğim kadar yapıyorum kolay değil biraz sızlıyor hatta. Çoğu kişi eşine yaptırıyormuş