sedagullux zilantc 37+3 herhangi bi sıkıntı yok şimdilik ağırlaşmam dışında bizimkinin şuanlık gelmeye niyeti yok gibi 🤭
hepoyleolurzaten_ zilantc 35+3 herşey iyi gidiyordu taki dün basur çıkmış çok kötü yerlerdeyim ne yürüye biliyorum ne otura biliyorum😓😓😭
Sancez56 Aysu1307 şuan 37+3 ümde çatı muayenesi yapılmadı nst alındım sadece nasıl gününüz belli oldu ya sezeryanmı olucak sizin
Sancez56 zilantc bol ateşli yanarak geçiyor geceleri çoğunlukla uyanmalı bol tuvalete gitmeli dönüp kalkarken zorlanmalı ayağa dokunamamalı mide bulantılı sanırım yukarıya çıktı midem bol reflülü yiyip doymamalı çok yiyince rahatsız olmalı hala çatı muayenesi olmamalı ve günümün belli olmamasıyla devam ediyor tuhaf 😂
BusraA-K zilantc 39+3 ara ara sancılarım oluyor, ödemde bir aydır.. Perşembe gününe kadar bekleyeceğiz olmazsa suni sancı ile doğumu başlatacak doktorumuz, inşallah sağlıkla kavuşalım 🙏🏼
br2023 zilantc 39+4 beklemedeyiz gelen giden yok cuma günü gidip artk gün isteriz☺️Sizin nasıl geçiyor kaç haftalıksnz.
Aysu1307 kbra_588 aramız tam 1 hafta 🤗 ben kendimi o haftalarda düşünemiyorum çünkü şuan da bile çok zorlanıyorum
MerveguneszTerzi 38+6 düzensiz kasılmalarim var muayenede kanala geçmemiş henüz bekliyoruz bakalım merak ediyorum ne zaman geleceğini =)
Minikkalplerinannesi zilantc pazartesi doğumum var aşırı heyecan ve korku var. Mide yanmaları, bulantıları, iştahsızlık ,uykusuzluk,kasık ağrıları, adet sancısı gibi sancılarım yokluyor. Her türlü stres içindeyim