• Gebelik
  • 6 haftalık hamişler var mı

H_38 ben

Hasret18ayaz benimde son adet tarihime göre 8 haftalık olması lazım 5+5 uyumlu çıktı bebek de görünmedi doktor herşey yolunda dedi rabbimin bi bildiği vardır bekle bakalım

5+1de kese görünmedi suan 5+6 kontrole geldim kese için bakalım görülecek mi

Hasret18ayaz bazen bi anda yükselebilir en azından düşmüyor düşerse beta sıkıntı oluyormuş binleri görmüşsün inşallah artar

Hasret18ayaz olsun asla kötü düşünme en azından düşmüyor betan 2 hafta gitme ben de 2 hafta gitmicem her gittiğimizde negatif sonuç alınca moralimiz bozuluyor dua et sadece sürekli de gitme hastaneye

H_38 p tesiye özelde randevum var p tesiye kadar beklemedeyim 6+5oluyor o gün

H_38 7. Haftaya kadar kasık ağrılarım olmuştu benim de 8+5 şuan bişey yok çok şükür

Kubraylvc çok şükür kuzum bana vermedi özele mi gittin devlete mi bebek de görünmedi

H_38 özele gittim canım srnın suan ne kadar en son adet tarıhın hcg kaç çıktı

• H_38 bunu yanıtladı.

H_38 bende öyle gittim devlete kese var kalp atışı yok 2 hafta sonra gel dedi resmen başından atar gibi oldu

H_38 bende 7 haftalığım şuan 5. Haftadan beri çok fazla bulantım var son bir haftadır daha fazla oldu yemek yiyemiyorum kasık batmaları oluyor karın ağrısı gaz sancısı bel ağrısı zaten hep var ilk gebelikte de vardı bel ağrısı ama bu gebeliğim gerçekten çok zor geçiyor tansiyon düşüklüğü yaşadım beş kez mide yanması ağrısı hepsi mevcut akıla gelecek herşey var inanırmısınız 7 haftadır 7 yıl yaşlandım😂 ama doktor normal dedi işte

• H_38 bunu yanıtladı.

Bugün 6+0 olduk regli gibi sancım geçti nedense progestandan olabilir bilmiyorum.Ağızda kötü tat,göğüs hassasiyeti şişmesi,sık idrar var bide uyku