• Gebelik
  • 6 haftalık hamişler var mı

Bende beşinci haftayı bitiriyorum şuan iki gündür mide yanmam var onun dışında sadece gögüslerim çok acıyor

H_38 balım ben de 6+5 iki haftadır kasıklarım karnımın alt kısımları batma gibi ağrıyor. Doktora gittim düşük olmasın diye ilaç verdi işimizi sağlama alalım riske atmayalım dedi ama benim fazla ağrım olmuştu. Bir haftadır ilacı kullanıyorum ağrım sızım kalmadı haftaya kontrolüm var muhtemelen bıraktırır.

• H_38 bunu yanıtladı.

6+1 bugün benim. Kasıklarımda hafif batmalar oldu bugün sık sık ama bulantı yok hiç

H_38 bebek göründü mü

• H_38 bunu yanıtladı.

H_38 5+5 im sanki adet olacakmis gibi ağrılarım var belimde ve kasigimda

• H_38 bunu yanıtladı.

Moz hayır 9 mm kese göründü

• Moz bunu beğendi.

H_38 kese ve yolk saç göründü ama bebek gorunmedi gebeliğim sorunlu ilerliyor doktor iğneyle sonlandiralim dedi bugün ama kabul etmedim bu arada kese 5+1 ile uyumlu göründü

• H_38 bunu yanıtladı.

H_38 ben

Hasret18ayaz benimde son adet tarihime göre 8 haftalık olması lazım 5+5 uyumlu çıktı bebek de görünmedi doktor herşey yolunda dedi rabbimin bi bildiği vardır bekle bakalım

5+1de kese görünmedi suan 5+6 kontrole geldim kese için bakalım görülecek mi

Hasret18ayaz bazen bi anda yükselebilir en azından düşmüyor düşerse beta sıkıntı oluyormuş binleri görmüşsün inşallah artar

Hasret18ayaz olsun asla kötü düşünme en azından düşmüyor betan 2 hafta gitme ben de 2 hafta gitmicem her gittiğimizde negatif sonuç alınca moralimiz bozuluyor dua et sadece sürekli de gitme hastaneye

H_38 p tesiye özelde randevum var p tesiye kadar beklemedeyim 6+5oluyor o gün