Bebekmert H_38 6 değil 8 haftayim ama benimde aşırı bel ağrım var. Bugün de fena şekilde bulantım başladı. Birde çok fazla baş dönmesi mevcut malesef
Momellaa H_38 8 haftalığım 6.haftada bulantım başladı herseyden tiksiniyorum hayattan zevk almıyorum resmen sırt ve bel ağrımda çok fazla
Larraa H_38 Ne ağrısı var? Ben 12 haftalığım ama 6 haftalıktan belki 10. Haftaya kadar sık sık rahim ve kasık sancım olurdu. Hatta şimdi bile daha hafif ve daha seyrekte olsa oluyor. Bu şekilde bir ağrıysa çok normal. Rahminiz genişliyor ve genişlerken sizin canınızı yakması çok olağan 🥰
Citirmom H_38 bende karın ağrısı oluyor ara ara, mide ağrısı ve bulantı var, bel ağrısı oluyor bazen çok yorulursam belimin yan tarafına ağrı giriyor. Çok halsiz ve yorgun hissediyorum belirtiler bu şekilde
Esrclkk H_38 bende öyle gittim devlete kese var kalp atışı yok 2 hafta sonra gel dedi resmen başından atar gibi oldu
Cansu_Demirtas Bende beşinci haftayı bitiriyorum şuan iki gündür mide yanmam var onun dışında sadece gögüslerim çok acıyor
Diamondstallion H_38 balım ben de 6+5 iki haftadır kasıklarım karnımın alt kısımları batma gibi ağrıyor. Doktora gittim düşük olmasın diye ilaç verdi işimizi sağlama alalım riske atmayalım dedi ama benim fazla ağrım olmuştu. Bir haftadır ilacı kullanıyorum ağrım sızım kalmadı haftaya kontrolüm var muhtemelen bıraktırır.
Hasret18ayaz H_38 kese ve yolk saç göründü ama bebek gorunmedi gebeliğim sorunlu ilerliyor doktor iğneyle sonlandiralim dedi bugün ama kabul etmedim bu arada kese 5+1 ile uyumlu göründü
H_38 H_38 ben Hasret18ayaz benimde son adet tarihime göre 8 haftalık olması lazım 5+5 uyumlu çıktı bebek de görünmedi doktor herşey yolunda dedi rabbimin bi bildiği vardır bekle bakalım