Balbebek012 Moz ben de tam 6 haftalığım iki gün öncesine kadar gayet iyiydim ama şimdi ben de de hassasiyet başladı ya mide bulantım da var her yerim ağrıyor 3.gebeliğim senin kaçıncı gebeliğin
Moz Balbebek012 Ben on aylık evliyim mayıs ayında boş gebelikten kürtaj yaşadım şimdi de kese düzensiz diyor doktor Çocuğum yok yani şu an
Moz Balbebek012 mide bulantısı olması güzel bir şey aslında benim midem bulanmıyor bu da beni Kuşkulandırıyor aslında
Balbebek012 Moz öyle düşünme ben oğluma hamileyken hiç bulantı yaşamadım mesela. Her hamilelikte her belirti olacak diye kural yok içini rahat tut
Kubraylvc beyzagrdg adet olmam gereken günde 26 ile öğrendim kandan sonra 5+1 de gittim kese gözükmedi 5+6 da vajinal kese görüldü geç döllenme dedi doktor zaten geç yumurtlama gördüm
beyzagrdg Kubraylvc bende 24 ağustosta yumurtlama oldu düna det günümdü idrarda çıkmadı size göre biraz daha beklemem mi gerekiyor
hsezenysr Uyku ve arada kasık batması dışında birşeyimiz yok sükür 5+0da keseyi gördük 5+6 bebek ve kalp atıslarını duyduk ama yavaşmış şuan 6+3 pazartesi günü kontrole gideceğiz
merrveak H_38 merhaba bende 4-5 haftalık gebişim daha kese gözükmediği için haftamı bilemiyoruz ama cuma günü değerim 88 ken salı günü 538 e yükseldiğini gördük tekrardan salı günü doktora gideceğim, sizin değerleriniz kaçtı?
Dyg58 H_38 ay benım kasık ağrılarım vardı ilk baslarda inanılmaz uykum geliyor sadece hep yorgun ve uykusuzum