• Gebelik
  • 6 haftalık hamişler var mı

H_38 6 değil 8 haftayim ama benimde aşırı bel ağrım var. Bugün de fena şekilde bulantım başladı. Birde çok fazla baş dönmesi mevcut malesef

H_38 8 haftalığım 6.haftada bulantım başladı herseyden tiksiniyorum hayattan zevk almıyorum resmen sırt ve bel ağrımda çok fazla

H_38 Ne ağrısı var? Ben 12 haftalığım ama 6 haftalıktan belki 10. Haftaya kadar sık sık rahim ve kasık sancım olurdu. Hatta şimdi bile daha hafif ve daha seyrekte olsa oluyor. Bu şekilde bir ağrıysa çok normal. Rahminiz genişliyor ve genişlerken sizin canınızı yakması çok olağan 🥰

• H_38 bunu yanıtladı.

Larraa bugün sadece kese göründü bebeği göremedik kasıklarım belim midem alt karnım ağrıyor

H_38 ben 5+4 üm arada regli gibi ağrısı gibi oluyor hafif geçiyor

H_38 bende karın ağrısı oluyor ara ara, mide ağrısı ve bulantı var, bel ağrısı oluyor bazen çok yorulursam belimin yan tarafına ağrı giriyor. Çok halsiz ve yorgun hissediyorum belirtiler bu şekilde

H_38 bir de tansiyonum 10a 6 çıkıyo hep sizin tansiyonlarınız nasıl

• H_38 bunu yanıtladı.

H_38 Normal olduğunu düşünüyorum. Bebeği görünce rahat edersiniz doktora sordunuz mu?

• H_38 bunu yanıtladı.

Bende beşinci haftayı bitiriyorum şuan iki gündür mide yanmam var onun dışında sadece gögüslerim çok acıyor

H_38 balım ben de 6+5 iki haftadır kasıklarım karnımın alt kısımları batma gibi ağrıyor. Doktora gittim düşük olmasın diye ilaç verdi işimizi sağlama alalım riske atmayalım dedi ama benim fazla ağrım olmuştu. Bir haftadır ilacı kullanıyorum ağrım sızım kalmadı haftaya kontrolüm var muhtemelen bıraktırır.

• H_38 bunu yanıtladı.

6+1 bugün benim. Kasıklarımda hafif batmalar oldu bugün sık sık ama bulantı yok hiç

H_38 bebek göründü mü

• H_38 bunu yanıtladı.

H_38 5+5 im sanki adet olacakmis gibi ağrılarım var belimde ve kasigimda

• H_38 bunu yanıtladı.

Moz hayır 9 mm kese göründü

• Moz bunu beğendi.

H_38 kese ve yolk saç göründü ama bebek gorunmedi gebeliğim sorunlu ilerliyor doktor iğneyle sonlandiralim dedi bugün ama kabul etmedim bu arada kese 5+1 ile uyumlu göründü

• H_38 bunu yanıtladı.