Gulcag isimiz yok aynen sende böyle takip edebildigine göre sende issizsin kimseye yalnış yorum yazmadım tecrübemi ölcecek kisi de sen degilsin ben sizin kadar rahat degilim kusura bakmayın burda bana trol gelen post olursa sabaha kadar yazarım
    Ben doktora kasik agrilarim var dedim kanama olmadigi surece korkma kanama olursa hemen gel dedi
    Gulcag gayette haklı kadın. Kanamam var acilllll ne demek? Belki 100 tane başlık açıldı bununla ilgili. Buraya yazmak neyin kafası vala anlamıyorım
    Mom89 Gitmeyi düşünmeli 🤭 benimde çamur gibi kanamam olmustu 15 dakikalık yolu 5 dakikada gittim😬 hiç aklıma gelmemişti buraya yazmak🤦🏻‍♀️
      snms Ah canım benim keşke senin kadar boş vaktim olsa sayenizde troller o kadar yorum alıyor ki acil hiç bşy ekrana düşmüyor oturup millete kızma sonra kanaması varken akıl almasını. Trol post hep ekranda bin tane yorum attığınız için😉 gerçi ne söylesek boş eminim yaşın küçüktür amaaaaa çok bilgilisindir o yüzden ben sana çok haklısın diyip konuyu kapatayım 🤗
      • snms bunu yanıtladı.
        Reina bide hep diyolar kocam yok hastan e uzak yaa doğum başlasa bebeğe durmu dicen ozaman...🤦‍♀️🤦‍♀️
          Reina ya hayır anlamadıgım benim katıldıgım güne göre mi ölcülüyor tecrübem hepimiz on cocuk mu büyüttük burda gülünç postlar var gülmeme engel nedir kim karışır senin kadar cüretkar olamadık diyor olsaydın efendim cüretkar olmak yorum yazmaksa olsaydın tartışmaya açık platformda yorum yazmak suç dünkü post gayet trol ve komikti bunu tek savunan ben degilim ben gördüğm sürece aldatılıp kocam diyen kadınlara dokuz haftada hissettim tekmeliyor diyenlere burda boş boş sağlıkla ilgili sorular soranlara cevap vermeye devam edicem ciddiyet olan konulara gayet yardımcı olmaya çalışıyorum yaptıgım yorumları tek tek okuduguna göre onları da okumuştur hanımefendi burda cinsellikten enfeksiyona doğumdan aldatmaya kadar bissürü posta gayet ciddi ve yardımcı olmaya yönelik yorum yazdım iki posta güldük eğlendik diye kimse beni yargılayamaz kimseye saygısızlık yapıp küfretmiyorum ben
            Elif82 takılınmayacak gibi mi Allah askına burda herkes birilerinin iyi niyetini bilgisini yaptıgı yorumlarla mı ölcecek nerden biliyosun benim nasıl bi insan olup neler yaşayıp tecrübe ettiğimi herkes melek prenses ben kötü cadı 🤦‍♀️
              snms vala bende aylardır forumdayım, bu da ikinci hesabım. Saçma olana saçma derim, yanlış olana da yanlış derim. Kanamam var acilllll doktora gideyim mi?? Bu başlıklar baydı artık. Akıl var mantık var.
                Mom89 Ayyy 😔 ama şükür bebişin kucağında şimdi❤️ 2 haftada bir kontrole gidiyorum doktorum zaten her randevumda söylüyo kanama ve şiddetli agrı olursa pijamalarınla bile olsa hızlıca gel diye 🙄
                  Reina yüz tane gördüm yüzz bırak da artık gülelim kanaması olan insan hesap açıp soru mu sorar ya bebekte sorun var iste belli gitsene doktora konuyu açıyolarsa tepkilere de açık olacaklar bende 7 haftalıkkenden kullanıyorum uygulamayı ikinci hesabım icim bayıldı artık yorum yapmadan duramıyorum