snms Reina kendisine dönsün kim ne dediyse doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar boşver ayyy hemen hastaneye git canımmmm diye yazınca iyilik melegi oluyorsun galiba ama biz o kadar sakin kalamıyoruz su saçmalıgın karşısında 😂😂😂😂
Reina snms bi de şey var, aldatılan kadına boşan diyosun küfrediyor inşallah başına gelsin diyor. Ama bitanesi canm salavat oku diyince içimi rahatlattın saol diyor 😂 töbe est
Elif82 snms 👀👀👀 kim ben mi 🙄🙄🤔🤔 evet galiba ben 😏😏😏 aman iki stres attın işte sayemde teşekkür etmen lazım 😬😬😂😂🙈🙈
snms Elif82 yaa sorma nasıl stres attım nasıl Allah razı olsun @Reina nın da dedigi gibi günlük dozumu aldım sükür 😂😂😂😂
Caramio Ahkam kesmek işiniz qüzel bir dille söyleseniz tersleriz demi valla kim kimin ne halde olduğunu bilemez beğenmediysen yazma ne senin kalbin kırılsın ne başkasının bu kadar da klavye delikanlısı olmayı verin qerek yok kalp kırmaya ben qırqırada qelmedim buraya yazık
PamukTurta Caramio halden anlamayan anlamıo canm doktorunla zaten sürekli iletişim halindeysen sıkıntı çıkmaz ins hayırlı haberlerini bekliyorum yarn yazarsın buraya. Cinsellik hakkında millet bi sürü saçma şeyler soruo utanmadan dönüp onlara güzel dille yazmayı biliyorsunuz bu sorumu size saçma gelmiş. Kadın doktoruyla konusup snra post acmıs basına böyle bişey gelen var mı diyo zaten gel beni hastaneye götür demiyo bazı şeyleri yazarkende düşünün
snms Reina bende yazdım boşan çekme kahrını diye seninde basına gelince görürsün cok kötüsün sen falan demisti bana dayak ye alttan al kocandır bi kereden bisey olmaz dua et falan diyince iyilik meleği oluyosun sagol canım falan yazıyolar ben bu kafaları anlayamicam hic galiba 😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️
Elif82 snms bence daha yetmemiş almaya devam ediyoruz ama benim pilim bitti nöbeti size devrediyorum Reina arkamdan kaçtı diye dedikodu yapmayın sakın 😬🙈🤗😜
Tomurcuk18 Caramio O nasıl doktor ya belki sabaha kadar bebeğine bişe olcak. Neye güvenerek sabah gel diyo🙄 bi acile git de baksınlar.
Tomurcuk18 snms @Reina Bide aldatılan kadına suç belki sendedir kendine ceki düzen ver diyen bi tayfa var. Hem adam seni aldatsın hem de suçlu ol Allahım yarabbim ya🤦🏻♀️
snms Tomurcuk18 dün yorum yazdım öyle bi posta aynısı sanırım bahsettigin . Cıkmış demiski kocana sor ihmal mi ettim sorun bende mi bende yazdım kocan seni aldatınca sen sorarsın ihmal mi ettim kocacımm diye cevap gelmedi kadınlarımız neden kendini bu kadar degersizleştiriyo nasıl cevap vermeden durayım şu posta yani herşeyde kocayı üstte tutmalar ne olursa olsun alttan almalar falan onun iyiliğine bisey diyince de beddua ediyolar 😏
ipek0108 Caramio bence hemen gitmelisin en azından bakıp progestan verilir bende iki hafta önce yaşadım
Tomurcuk18 snms Yok dünkü postu görmedim ama belli bi kitle var bu cevabı veren. Ben anlamıyorum Yani adam seni aldatıyosa sen kendini niye sorguluyosun. Ne akla hizmet. Adamı sorgula. Adam kendini sorgulasın. Yeri gelir pijamayla karşılarsın yeri gelir ilgilenemezsin ne demek Yani adam hemen gidip aldatmak zorunda mı. Evlenirken niye iyi günde kötü günde diyoruz. Yada kadın aldatınca namussuz oluyor da adam aldatınca sucu niye dönüp dolaşıp kadına yüklüyorlar. Boşuna demiyorlar okuyun kardeşim öğrenin ayaklarınızın üzerinde durun adamların kölesi olmayın.
seymash Caramio benim de oldu geçen gün hemen doktora gittim kan uyuşmazlığı ve progestan iğne yaptılar hemen, hatta iğne yarına bile kalmasın hemen yaptır düşük riski var dedi doktor 10 gündür raporluyum, şimdi düzenli progestan iğne yaptırıyorum
snms Tomurcuk18 bizde ihmal ediliyoruz ihmal edildi diye aldatan kadında görmedim sucu kendinde arayan erkekde. Allah göstermesin cinayetle son buluyor hatta öyle olunca ama erkekler yapınca bir sakinlik alttan alma durumu ne diyim ki herkes kendi elleriyle yönetiyor hayatını kendi düsen ağlamaz bebeklerine üzülüyorum sadece 🤷♀️
Caramio Ya saçma olabilir tamam yazdıqım daha yeni katılmışım ne yazacaqımı bilmiyo olabilirim sanki çok absürt bir kelime yazmışım midem bulanıo kusuyorum yazmışımda onun hakkında yorum yapıyorsunuz ben daha öncede hamilelik yaşadım be bu başıma qelmedi qelseydi tecrübem olur du ve buraya böyle şeyler yazmazdım tecrübeli olan insanlar vardır anneler vardır diye yazdım hemen yaxın çizin karalam kampanyasına qooqle den baktım yerleşme kanamasınada korkulacak bişey yok doktorda korkma dedi siz hala saçma diyin bşınıza qelmemiş qelmesinde istemem ben böyle bir yorum qörsem dalqada qeçmem bakar qeçerim kırmamak için sin kırın bildiğini yapar insan demişler
snms Caramio ya yerlesme kanaması değilse peki bebegini tehlikeye attıgına deger mi sana ters cevaplar verdiysek ciddiyetini anla kaleye almayıp gülüyoruz cünkü cevabı ortada buraya sorman hata kosa kosa bi sekilde doktora gidip muayane olman gerek bana göre bebeginin saglıgı söz konusu sonuçta kimse kimsenin bebegi zarar görsün istemez canım hepimiz can taşıyoruz aksama kadar yazıyolar böyle bi tanesine patlıyoruz kanaması olan birinin önceliği buraya sormak olmamalı bebeğinden daha önemli neyin var
Tomurcuk18 Caramio Yerleşme kanaması olduğuna emin miyiz ? Değiliz. Benimde oldu ve 5 dakika içerisinde doktordaydım kesede kanama vardı belki de bebeğimi kaybedecektim. Hemen iğne yapıldı düsük önleyici ilaç yazıldı. İhmale gelmez böyle seyler. Benim daha öncede düştüğüm var o yüzden maalesef yerleşme kanamasıdır yarın giderim diye bir ihtimalim de ihmalim de asla olamazdı.