Happinessoon Verebr6 kakasını yapma ihtimali ve suyu bitme ihtimali varmışya 40 w den sonra 2 3 günde bir mutlaka gibilmesi şartmış 🤷🏻♀️
Zehra5507 Happinessoon sezeryandan çok korkuyorum çünkü birde doguramiyorum diye ağlıyordum hergün daralti gelmişti
Btugl Happinessoon 39+5oldum perşembe kontrole gidicem doktorum duruma göre en geç p.tesi yatisini yaparım dedi
Bettby Bence bekle biraz daha cnm anlattıgına göre gelicek gibi duruyor belirtiler başlamıs bol bol merdiven in, eğilip kalkma hareketi yap, bide pilates hocam bana son zamanlarda ilişkiye girn demişti hamileliğimde doğumu hızlandırıyormus, bol yürüyüş yap ben günde 5 km kesin yürüyordum artık gelmesi için tüm hareketleri yap yani kısaca. İnş gönlünden geçtiği gibi hayırlısıyla gelir yavrun 🤲🏼😍
Happinessoon Bettby bebeğim çok aşşağıdaya ilişkiden çok korkuyorum yaklaşık 2 aydır 0 ilişki aslında iyimiş ama açılma için ne bileyim korkuyor insan yavrusumna zarar gelmesinden :) canım benim inşallah dediğin gibi olur gelir bebek 🥰 çok teşekkür ederim. Motive etti yazın beni🌹🙏
23Zumra Happinessoon 😂 ya ben daha 14 +3 bende simdiden basladim ama rabbim.gucunu verir o kadar kadin yapti sen mi yapamiyacaksin korkma onjn sonunda dunyalar guzeli bir.melek ile karsilasicaksin oyy boyle sana bakicak elini yuzunu koycak
Happinessoon 23Zumra yok canım asla korkmuyorum sadece kavuşma stresi ne nasıl olacak stresi belirsizlik kötü 😤
Fbd Elifzeynepela ne güzel bi zaman veriyor benim ki zaman maman vermedi 40 doldu mu alalım dedi 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
Nursen21 Happinessoon herşeyin hayırlısı olsun inşallah kazasız belasız güzel bi Doğum olsun inşallah
Abakliseher Happinessoon ilişkiye gir cnm muhakkak etkisi olur suni flnda verırler içe acılır kafası gozukuyorken sezaryen olma
Happinessoon Abakliseher ilişkiyi eşim asla kabul etmez ki hiç istemiyor inanılmaz hassas bu konuda bebeğe bi zarar gelir diye aklı çıkıyo 😕
Cns_mry Elifzeynepela banada gelmezse sunı sancı verelım dedı doktorum acılman varsa tabi dedi son 4 gunum kaldı egzersız yapıyorm sureklı ıns acılmam vardır die dua edıyorm :/
Pembepanter Zehra5507 hem özele hem devlete nasıl gittiniz 😊 yani testleri tahlilleri falan nasıl nerde yaptırdınız İki doktora da gitmek iyi mi oluyor Aynı şeyi düşündüğüm için soruyorum da 😊
Zehra5507 Pembepanter Evet testleri de yaptırdım takibi de özelde de sadece takibi yaptırdım şuan özelde takip yaptırıyorum devlet te de tahlillerimi kimse niye bizde yaptırmadın demiyor.
Pembepanter Zehra5507 bende bundan çekinmiştim işte. Testleri Özelde yaptırmayınca sıkıntı yaparlar mı diye. Ultrasona daha sık giriyorsun ya bebeğe bir etkisi oluyor mudur peki?