Beyzanur_42 Mutluuu42 vallaha öle 🙈artık ben dua ediyorum rabbim iyi insanlar merhametli insanlar çıkar karşıma diye
Mutluanne42 Nazo_avlu ben merap tıpta emine hanıma gidiyorum ilk defa gittim herkes çok memnun diye gitmiştim gerçekten hoş bi doktor çok kibar ve konuşmaları çok açıklayıcı🌼 ama şehir hastanesin de Halime hanımdan da övgüyle bahsediyorlar☺️
Mutluuu42 Beyzanur_42 bende iki hafta önce gittim işte yarın belli olacak canm Ali acar takipliyim bende perinatoloji bölümüne gidiyorum yarın haber ederim hayırlısı inşallah 🥰
Beyzanur_42 Mutluuu42 bende ilk gebeligimde halime goktepeye devamlı gidip 15 temmuzda doğum yapmıştım 😂😂
Mutluuu42 Gittim canm yeni geldim inan ki Ali hoca muayene etti pazartesi tekrar gel dedi normal ister misin dedi bende bebek riske girmeye çekse olur dedim pazartesi bı bakalım dedi o zamana acil dogurmazsam🫢🤣
Beyzanur_42 Mutluuu42 hakkında hayırlısı olsun cnm haftan zaten gelmiş 😍sağlıkla kucağına alirsn inşaallah 🤲🏻
Mrvsmt2502 Nazo_avlu ilk kızımı 15 temmuzda yaptım kesinlikle önermiyorum hiiiiç kimseye allah düşmanıma yaşatmasın orada yaşadıklarımı. Şimdiki gebeliğimde şehir hastanesine gitmey düşünüyorum
hatice_aygun2 Mrvsmt2502 benimde tam tersi ya şehir aman aman dedim şuan 15 temmuza gidiyorum çok memnunum 🤣 hangi doktora gittiniz 15 temmuzda
Beyzanur_42 Mutluuu42 10 gün sonra gel demişti iste ayın 1 inde gidecem Allah’ın izniyle o zamana gün vereceklerms öyle demislerdi 🙈
Beyzanur_42 Mutluuu42 yok cnm ben salı günü gidecektim öğün sana yazdığım gün gittim ve daha doğuma çok var 36+3 üm bugün 🤗
Mutluuu42 Beyzanur_42 bana da Perşembe 7 de gel dediler canm memnun kaldın mı diye sormak istemiştim kimi memnun kalmış kimi kalmamış
Annecik42 Ben Ahmet başarana gidiyorum normal doğumu anıt hastanesinde sezaryeni Kızılay hastanesinde yaptırdığını söyledi. Benim doğum şeklim henüz belli değil 🥹